1. Home
  2. RN400 Family Help
  3. Instelling externe sensor RN400-T2xx

Instelling externe sensor RN400-T2xx

Dank u voor uw aankoop van het DEKIST RN400-product.

Het RN400 T2-model heeft submodellen die gespecialiseerd zijn in functies. Het submodel is verbonden met gespecialiseerde sensoren om verschillende monitoring uit te voeren. De externe sensor van het lagere model is: Uitgeschakeld Of, aangezien het als standaard is ingesteld en vanuit de fabriek wordt verzonden, controleert u het sensortype dat geschikt is voor het gebruiksdoel, en Activeringvolledig functioneel kan zijn.

✓ De bijbehorende submodellen zijn als volgt.
  RN400-T2TS (4-kanaals temperatuurzender)
  RN400-T2CS (4-kanaals 4-20mA zender)
  RN400-T2 uur (Differentiële modus, cumulatieve modus)

RN400-T2EX,RN400-H2EX het model is apart documentRaadpleeg a.u.b.:

De UA-Calibrator-software die nodig is voor activering, vindt u op onze website.
– Programma download pad: UA-Calibrator-programma downloaden

Nadat u het submodel en het sensortype hebt gekozen dat geschikt is voor uw gebruiksdoel, installeert u de UA-Calibrator-software die u van onze website hebt gedownload op uw pc, sluit u het apparaat aan met een USB-kabel en stelt u het kanaal in.

1. RN400 en pc aansluiten met een USB-kabel

1. Controleer de stroomstatus van het product en voer USB CALIBRATION in.
voorkant van het product W-knopNa systeem WakeUp door op te drukken, S-knopDruk op om het instellingenmenu te openen. nog een keer S-knopDruk 3 keer om de tekst [3.USB CALIBRATION] op het scherm te activeren.

2. Rennen - W-knopDruk op .

3. Draai de schroef los - Draai de bevestigingsschroef aan de rechterkant van de voorkant van het product tegen de klok in om het te openen.

4. Aansluiting – Steek de voorbereide micro-USB-kabel in de micro-USB-houder aan de linkerkant van het aansluitblok van de interne kaart, sluit deze aan op de pc en voer het UA-Calibrator-programma op de pc uit.

Verbindingsscherm voor micro-USB-kabel

2. RN400-T2TS T/C temperatuursensor instelling

voorzichtigheid. Activeer de externe sensor in de volgende volgorde, en de temperatuurwaarde wordt numeriek weergegeven op het scherm aan de voorkant van het product, zelfs als de externe sensor niet is aangesloten op het kanaal. Dit is de uitgangswaarde van de temperatuursensor in het apparaat. Wees voorzichtig.

# RN400-T2TSis een thermokoppel temperatuursensor K, J, T, N, S, E, B, R Type Externe sensor wordt ondersteund.

UA Calibrator volledig scherm op RN400 T2TS

1. Het sensortype van het product is op het moment van verzending ingesteld op GEEN. Wijzig het geselecteerde sensortype in het kanaal dat u wilt gebruiken en klik op de pijlvormige opslagknop aan de rechterkant om het sensortype te selecteren.

* Elk kanaal is onafhankelijk, dus u kunt maximaal 4 kanalen gebruiken.

RN400 T2TS Kalibratie detailscherm

2. Kalibratieknop GebruiksbeperkingDit is er. Dit is een functie die alleen door de fabrikant kan worden gebruikt omdat voor kalibratie professionele apparatuur nodig is. gebruiker's Willekeurig gebruikHet probleem veroorzaakt door A/S voor een vergoedingis aan de gang.

3. Wanneer een ander nummer dan het temperatuurwaardenummer van het standaardapparaat verschijnt Compensatie ingang volledig bereik Gebruik de functie (in de rechterbenedenhoek van de onderstaande afbeelding). Huidige temperatuur 25 ℃Aannemende, Full Range Input Offset -2 ℃ Na het invoeren van de informatie en het indrukken van de knop Opslaan met de pijl naar rechts, 25 ℃에서 2 ℃neerzetten 23 ℃is weergegeven.

4. Wanneer alle instellingen zijn voltooid micro-USB Na het verwijderen van de kabel, P-knopDruk op om opnieuw opstarten uit te voeren. Als het opnieuw opstarten normaal wordt uitgevoerd, worden de instellingen opgeslagen.

3. Instelling externe sensor RN400-T2CS lusstroom

RN400-T2CS Het product is een industriële lusstroom 4-20mA 혹은 0-20mAOndersteunt externe sensoren die gebruik maken van Het zet het signaal van de externe sensor om in een digitale waarde en geeft dit door aan de server.

1. Industriële lusstroom 4-20mA, 0-20mA Het wordt gebruikt door de externe uitgangssensor op het kanaal aan te sluiten. In het aansluitblok zijn 4 kanalen voorzien.

이미지에 대체텍스트 속성이 없습니다; 파일명은 jdQvTz4fSm5ln5tHzFOWUdUti2uwKxNMXe95Dm3gGaHbbMcPS1z6fBl2KFCJzdZE7Iw-at4VAh9Lq1Ypp7epFOTL57xvLcY36FJHP76s6Uwg7EryTlZ6zJuF2QtGJtwwXaoaBvpH 입니다.

RN400 T2CS detailtekening

# Voor een sensor die lusvoeding gebruikt, moet de bedrading zo worden aangesloten dat deze van + naar - van de 4~20mA-ingangsklem loopt. Er zijn geen extra weerstandsaansluitingen nodig. Als een transmitter met een apart uitgangssignaal wordt aangesloten op de 4~20mA-ingangsklem, moet dezelfde polariteit worden aangesloten.

# Voor een sensor die lusvoeding gebruikt, moet de bedrading zo worden aangesloten dat deze van + naar - van de 4~20mA-ingangsklem loopt. Er zijn geen extra weerstandsaansluitingen nodig. Als een transmitter met een apart uitgangssignaal wordt aangesloten op de 4~20mA-ingangsklem, moet dezelfde polariteit worden aangesloten.

2. Controleer het instellingenvenster van de UA-Calibrator dat op het pc-scherm wordt weergegeven. Controleer eerst de modelnaam in de linkerbovenhoek. Als het overeenkomt met het submodel dat je wilt gebruiken, dan heb je een goede verbinding.

UA Calibrator volledig scherm op RN400 T2CS

3. In het kanaal van de externe sensor die u wilt gebruiken, SCHAAL Zoek de knop en druk erop.

RN400 T2CS detailscherm

4. Voer de schaalwaarde van de transmitter in (4-20mA). Als de uitgang van de zender 4mA en 20mA is, voer dan de gewenste waarde in die als een getal moet worden weergegeven en sla deze op door op de knop Gereed hieronder te drukken.

RN400 T2CS SCALER-scherm

5. Kalibratieknop GebruiksbeperkingDit is er. Dit is een functie die alleen door de fabrikant kan worden gebruikt omdat voor kalibratie professionele apparatuur nodig is. gebruiker's Willekeurig gebruikHet probleem veroorzaakt door A/S voor een vergoedingis aan de gang.

6. Wanneer een ander nummer dan het temperatuurwaardenummer van het standaardapparaat verschijnt Compensatie ingang volledig bereik Gebruik de functie (in de rechterbenedenhoek van de onderstaande afbeelding). Huidige temperatuur 25 ℃Aannemende, Full Range Input Offset -2 ℃ Na het invoeren van de informatie en het indrukken van de knop Opslaan met de pijl naar rechts, 25 ℃에서 2 ℃neerzetten 23 ℃is weergegeven.

7. Wanneer alle instellingen zijn voltooid micro-USB Na het verwijderen van de kabel, P-knopDruk op om opnieuw opstarten uit te voeren. Als het opnieuw opstarten normaal wordt uitgevoerd, worden de instellingen opgeslagen.

4. RN400-T2PM PM-sensorinstelling

Het RN400-T2PM-product meet fijnstof in de maten PM2.5, PM10.0 en PM0.5.

De fijnstofmeetmodus meet slechts een bepaalde stofomvang. Differentiële modusEn PM0.3 om al het stof uit de sectie te verzamelen en te meten. Cumulatieve modus Het ondersteunt twee dingen. Maateenheden ondersteunen ook eenheden van massa en gewichtseenheden.

RN400 T2PM detailtekening

1. Controleer het instellingenvenster van de UA-Calibrator dat op het pc-scherm wordt weergegeven. Controleer eerst de modelnaam in de linkerbovenhoek. Als het overeenkomt met het submodel dat je wilt gebruiken, dan heb je een goede verbinding.

Uitleg over standaardinstellingen
- CH1: het cumulatieve aantal deeltjes van 1 um tot 0.3 um grootte per kubieke meter
- CH2: het cumulatieve aantal deeltjes van 1 um tot 0.3 um grootte per kubieke meter

2. De standaard Sampling-modus bevindt zich in het midden van de tweede regel van boven, CumulatiefModus is de standaard. En links op de 4e rij van boven PM2.5, PM10.0De detailwaarde is standaard ingesteld op .
Raadpleeg de 'PM Counter Mode Standard Table' hieronder om de instellingswaarde te wijzigen.

Referentietabel PM-tellermodus

3. Sensoruitgangsmodus (eenheidsinstelling) is ug / m³Dit is de standaardinstelling.
 #/cm³Het is Kubieke centimeterHet betekent het aantal deeltjes.

Gewichtseenheidug/cm3 PM0.5 is Nuber-eenheid #/ cm³ Het wordt uitgevoerd als .

4. Wanneer alle instellingen zijn voltooid micro-USB Na het verwijderen van de kabel, P-knopDruk op om opnieuw opstarten uit te voeren. Als het opnieuw opstarten normaal wordt uitgevoerd, worden de instellingen opgeslagen.

Hoe RN400 te koppelen aan RS-485

De submodellen TS, CS, PM van het RN400-T2-model ondersteunen de industriële interface RS485-MODBUS. RS485-MODBUS-functie is: UIT Het wordt verzonden zoals het is en kan niet worden gebruikt zonder de instellingen te wijzigen.
Raadpleeg de onderstaande RS-485-koppelingslink voor meer informatie.

Bijgewerkt op 2023 februari 10