1. Home
  2. 고객 지원
  3. Ik kan geen nieuw apparaat registreren.

Ik kan geen nieuw apparaat registreren.

De meeste redenen voor de registratie van nieuwe apparaten Fout in internetverbindingis. De onderstaande inhoud is voor klanten die Radionode365 gebruiken. Klanten die de server zelf ontwikkelen en koppelen, verwijzen niet naar deze content.

Hoe controleer je je internetverbinding

RN400 Familie

Nadat de wifi-installatie is voltooid, wordt opnieuw opgestart. Wacht zonder iets te drukken. Als het productvenster zoals hieronder wordt weergegeven, is internet verbonden.

RN400 wordt opgestart

RN171, RN172-producten

Wacht na het opnieuw opstarten na het voltooien van de wifi-configuratie. Let op de LED-status op het voorpaneel. Als de LED elke 10 seconden groen en rood wordt, is de internetverbinding normaal. Op dit moment kan een nieuw apparaat worden geregistreerd. Als het rood blijft, is er geen internetverbinding.

RN17X LED-status

Waarom kan ik geen verbinding maken met internet?

• Onjuist ingevoerd statisch IP-adres
  • Mijn router heeft geen internetverbinding.
  • Als mijn beveiligingsfirewall Radionode365 blokkeerde
  • Wanneer het door het computerteam toegewezen IP-adres alleen voor het interne netwerk is
  • Fout in DNS-adres ingesteld in het product
  • Als de internetrouter kanalen 12 en 13 gebruikt (sommige van de oude modellen van RN172)

Tijdelijke oplossing

Als het een firewallprobleem is, moet u een uitzondering aanvragen bij het interne beveiligingsteam. Pas het beveiligingsbeleid aan zodat gegevens naar radionode365.com kunnen worden verzonden.

Als het toegewezen IP-adres exclusief is voor het interne netwerk, moet het opnieuw worden toegewezen aan een IP-adres dat toegang heeft tot het externe netwerk en vervolgens instellen op het product. Het interne IP-adres is niet toegankelijk via google.com.

Als u privé-DNS gebruikt, kunt u soms geen verbinding maken met Radionode365. Wijzig in dit geval de instelling in google DNS (8.8.8.8).

Als de router 12,13 of 400 kanalen gebruikt en er is een fout in de werking van de RNXNUMX, download dan een firmware-update om het probleem op te lossen. Neem contact op met uw dealer voor een firmware-update.

Bijgewerkt op 2022 februari 10