1. Home
  2. RN400 Family Help
  3. De RN400-x2EX externe sensor instellen

De RN400-x2EX externe sensor instellen

Dank u voor uw aankoop van het DEKIST RN400-product.

De RN400-eenheid bestaat uit twee bovenmodellen, de H2 en T2, en verschillende submodellen die gespecialiseerde bewaking bieden. Onder deze is de naam van het submodel 'EX' is voor de externe temperatuursensor. 2 kanalenbiedt, en de externe sensor is: PT100T/CK-type:steun.

De externe sensor van het lagere model is: T/CK-type:is ingesteld en verzonden. Daarom is het noodzakelijk om het sensortype van het te gebruiken kanaal te controleren en de juiste instellingen in te stellen.

✓ De bijbehorende submodellen zijn als volgt.
  RN400-H2EX (Multifunctionele temperatuur- en vochtigheidszender)
  RN400-T2 EX (multifunctionele temperatuurzender)

RN400-T2TS, RN400-T2CS, RN400-T2PM het model is apart documentRaadpleeg a.u.b.:

Zodra u hebt besloten welk submodel en sensortype geschikt zijn voor uw gebruiksdoel, activeert u de AP-modus van het apparaat, zoekt u het item 'Type externe temperatuursonde' in het instellingenvenster dat wordt weergegeven op uw smartphone- of pc-scherm en selecteert u degene die u wilt tussen de twee sensortypes wilt gebruiken. Sluit vervolgens de UA-Calibrator-software aan op de geïnstalleerde pc met een USB 5-pins kabel om gedetailleerde instellingen zoals gevoeligheid in te stellen.

De UA-Calibrator-software die nodig is voor een gedetailleerde instelling vindt u op onze website.
– Programma download pad: UA-Calibrator-programma downloaden

RN400 x2 EX-detail

1. Een sensor selecteren op de RN400-x2 EX smartphone

Voor het sensortype van het RN400-x2 EX-submodel kan de overeenkomstige sensor worden geselecteerd vanaf een pc of smartphone met behulp van de AP-modus van het apparaat.

voorkant van het product W-knopDruk op om het product te activeren S-knopDruk herhaaldelijk 2 keer om naar het CONFIG MODE(AP)-menu te gaan.

W-knopDruk op om de modus te openen en controleer het SOFT AP- en ACCESS-adres.

Nadat u op het WIFI-instellingenscherm van de smartphone naar de WIFI AP hebt gezocht, selecteert u "_RN400-400" aangevinkt op het scherm van het RN7481-apparaat.

Raadpleeg de afbeelding aan de linkerkant.

Start de webbrowser-app op uw smartphone.

Voer "192.168.1.1" in de adresbalk van uw webbrowser in en maak verbinding.

Als de verbinding correct is gemaakt, verschijnt op de smartphone het instellingenscherm 'RADIONODE RN400 Data Logger' zoals weergegeven in de linker figuur.

METENSelecteer het tabblad.

onderaan het scherm Type externe temperatuursondevolgens de sensor die wordt gebruikt in veranderingIk zal het doen.

Klik op de knop Opslaan rechts van SENSOR SETUP om de instellingen op te slaan en controleer nogmaals of het geselecteerde sensortype is gewijzigd.

Als de instellingen correct zijn, drukt u op de knop Opnieuw opstarten om het apparaat opnieuw op te starten.

Na het opnieuw opstarten is de wijziging van de sensortype-instelling voltooid.

2. Verbind RN400 en pc met een USB-kabel

1. Controleer de stroomstatus van het product en voer USB CALIBRATION in.
voorkant van het product W-knopNa systeem WakeUp door eenmaal op te drukken, S-knopDruk op om het instellingenmenu te openen. nog een keer S-knopDruk herhaaldelijk 3 keer om de [3.USB CALIBRATION]-frase op het scherm te activeren.

2. Rennen - W-knopDruk op .

3. Draai de schroef los - Draai de bevestigingsschroef aan de rechterkant van de voorkant van het product tegen de klok in om het te openen.

4. Aansluiting – Steek de voorbereide Micro USB-kabel in de Micro 5-pins USB-houder aan de linkerkant van het aansluitblok van de interne kaart, sluit deze aan op de pc en voer het UA-Calibrator-programma op de pc uit.

Verbindingsscherm voor micro-USB-kabel

3. RN400-x2 EX externe sensor instellen met UA-Calibrator

1. Externe temperatuursensor is van het type TC-K en PT100. Het sensortype is in de fabriek standaard ingesteld op het type TC-K. Als u het PT100-type gebruikt, moet u het sensortype wijzigen en de details instellen.

RN400-x2EX UA Calibrator actief scherm

2. Kalibratieknop Beperkt gebruikHet is mogelijk. Kalibratie is een functie die alleen door de fabrikant kan worden gebruikt omdat hiervoor gespecialiseerde apparatuur nodig is.
사용자 Willekeurig gebruikProductproblemen veroorzaakt door: A/S voor een vergoedingis aan de gang.

3. Wanneer een ander nummer dan het temperatuurwaardenummer van het standaardapparaat verschijnt Compensatie ingang volledig bereik Gebruik de functie (bevindt zich in de rechterbenedenhoek van de afbeelding direct hierboven). Huidige temperatuur 25 ℃Aannemende, Full Range Input Offset -2 ℃ Na het invoeren van de informatie en het indrukken van de knop Opslaan met de pijl naar rechts, 25 ℃에서 2 ℃neerzetten 23 ℃is weergegeven.

4. GevoeligheidGebruik om de gevoeligheid van de sensor aan te passen.
ontvankelijkheid Standaardwaarde is 15is ingesteld en verzonden. gevoeligheid is 1 15 ~  gescheiden door eenheden. de gevoeligheidswaarde: Als laag(dicht bij 1) de sensorkarakteristiek Word gevoelig, de gevoeligheidswaarde is Als hoog(dichter bij 15) de kenmerken van de sensor Saai Werken.

4. Wanneer alle instellingen zijn voltooid micro-USB Na het verwijderen van de kabel, P-knopDruk op om opnieuw opstarten uit te voeren. Als het opnieuw opstarten normaal wordt uitgevoerd, worden de instellingen opgeslagen.