1. Home
  2. RN400 Family Help
  3. Gebruik van de RN400 als datalogger op een SD-kaart

Gebruik van de RN400 als datalogger op een SD-kaart

van het RN400-apparaat. Zonder WiFi-verbinding In dit artikel wordt het loggen met een SD-kaart uitgelegd. De gegevensregistratiefunctie op de SD-kaart registreert de door de RN400 gemeten gegevens op een SD-kaart.

1. Ga naar de instelmodus van de RN400

Druk eerst, terwijl het RN400-product in werking is, op de knoppen W -> S -> S -> W om het menu 2.CONFIG MODE (AP) te openen en het volgende wordt weergegeven.

-RN400 AP-MODE verbindingsstatus weergeven-

Zoek op uw smartphone naar een Wi-Fi-netwerk met dezelfde naam als weergegeven op het RN400-display en maak er verbinding mee.

-Smartphone WIFI-instellingenscherm-

2. Instellen als datalogger voor SD-kaart en opslaan

Open een webbrowser op uw smartphone en typ "192.168.1.1" in de adresbalk.

-RN400 instellingenpagina-

Tik op Serverinstellingen om de server in te stellen om meetgegevens te ontvangen.

-Server instellingen pagina-

Als SD Card Logger is geselecteerd, verschijnen de volgende opties: Als 0 wordt ingevoerd, is de SD Card Logger-functie uitgeschakeld. Als 1 tot 30 wordt ingevoerd, start het RN400-apparaat op volgens de ingevoerde waarde en wacht op de invoer van de waarde U slaat uw gegevens op.

– Hoe de SD-kaart te plaatsen –

*Let op* Voordat u op start drukt, opent u de voorkant van de RN400 en plaatst u een micro SD-kaart in de kaartsleuf aan de binnenkant van de voorkant.

3. Begin met loggen tijdens het opnieuw opstarten

Eenmaal geplaatst, drukt u op Start om het apparaat opnieuw op te starten.

Bij het opnieuw opstarten verstrijkt de tijd volgens de waarde die is ingesteld in de dataloggerfunctie van de SD-kaart, waarna de gegevens worden opgeslagen en de extensie van het gegevensbestand wordt opgeslagen in het .CSV-bestandsformaat.

4. RN400-gegevensverificatie

Na verbinding te hebben gemaakt met een computer met een SD-kaartlezer om de opgeslagen gegevens te controleren tijdens het dataloggeren

Als u zoekt naar de MAC-map, dat is de 4e vanaf het einde van het MAC-adres van het apparaat, wordt deze verdeeld in mappen vanaf het moment dat de meting begon, zodat u de gemeten gegevens in de volgorde van jaar en maand kunt vinden en kunt vinden het bestand zoals weergegeven in onderstaand scherm.

– SD-kaart datalogger databestand –

Als u op het bestand klikt om de gegevens te bekijken

– H2EX temperatuur- en vochtigheidsgegevens –

Gemeten datuminformatie, tijdstempel, MAC, kanaal en waardegegevens worden opgeslagen en kunnen worden beheerd.

Bijgewerkt op 2024 februari 4