1. Home
  2. RN400 Family Help
  3. RN400-instellingen kopiëren (met SD-kaart)

RN400-instellingen kopiëren (met SD-kaart)

Dank u voor uw aankoop van het DEKIST RN400-product.

Om de instellingen te kopiëren worden alle ingestelde waarden zoals AP (WiFi), meet-/zendperiode en serverinstellingen gekopieerd. Opslaan op SD-kaartNaar andere RN400 kopiërenHoe je dat doet.

Micro SD kaart De kopieermethode is om het ATCFG-commando te gebruiken, Micro SD kaart De belangrijkste methoden voor het opslaan en kopiëren van de instellingen van de reeds geïnstalleerde RN400-eenheid worden gegeven. Het wordt aanbevolen om de eerste te gebruiken bij het installeren van meerdere apparaten in dezelfde omgeving, en de laatste bij het toevoegen van apparaten in een omgeving waar de installatie is voltooid.

materialen

Micro SD kaart (16 GB of minder, geformatteerd met FAT32-bestandssysteem)

1. Het ATCFG-commando gebruiken:

1. Controleer – Het bestandssysteem van de voorbereide Micro SD-kaart is: FAT32 bevestigen dat het zo is.
  FAT32 Alleen bestandssystemen worden ondersteund.

2. Plaats – van het apparaat machtSchakel uit en plaats de voorbereide Micro SD-kaart in de Micro SD-kaarthouder aan de binnenkant van het deksel. Raadpleeg de onderstaande afbeelding.

Plaats de SD-kaart zoals weergegeven in de afbeelding en druk lichtjes om een ​​'klik'-geluid te maken.

3. Instellingen – Activeer na het inschakelen van het apparaat RN400 AP MODE in het instellingenvenster van uw smartphone of laptop. SERVER-INSTELLING, METING, WiFi-INSTELLING Voer de juiste instellingen in.

4. Opslaan – Nadat u hebt bevestigd dat de ingestelde waarde correct is ingevoerd, ANDERE INSTELLING Van het menu Foutopsporingscode DBG-opdracht in het opdrachtinvoervenster ATCFGNadat u ANDERE INSTELLINGEN hebt geopend, selecteert u de knop Opslaan aan de rechterkant.

5. Bevestiging opslaan – Foutopsporingscode in het opdrachtinvoervenster OPSLAAN CONFIG! is uitgedrukt. Raadpleeg de onderstaande afbeelding.

6. Uitschakelen – Schakel het product uit. (Inschakelen / uitschakelen) Druk op de knop om het uit te schakelen.

7. De kaart uitwerpen - Druk voorzichtig naar beneden op de bovenkant van de Micro SD-kaart waar de instellingsinformatie is opgeslagen, en haal hem eruit.

8. Nieuw apparaat opstarten met installatie-informatie opgeslagen in de houder in het deksel wanneer het systeem is uitgeschakeld
Na het plaatsen van de micro SD-kaart, (S) + (W) + (inschakelen / uitschakelen) knop tegelijk. Raadpleeg de onderstaande afbeelding.

Druk tegelijkertijd op 3 knoppen.

9. Schermcontrole – De volgende teksten verschijnen in volgorde op het scherm.

• SYSTEEMCONFIGURATIE CONTROLEREN..SDCARD
  • GEEN BEELDBESTAND! UPDATE GEANNULEERD ... .
  • NIEUW CONFIGBESTAND IS GELADEN.
  • ** SYSTEEM-RESET ** RN400 IS HERSTART.

10. Kopie voltooid - waarde instellen wanneer het apparaat correct opnieuw wordt opgestart kopiërenIs compleet.

2. Instellingen installeren op extra apparaten

1. Kopieer instellingen – ondersteund Micro SD kaartwordt in de houder in het deksel gestoken en in het instellingenvenster van het smartphone- of pc-scherm dat in AP-modus is aangesloten. Weergave/overige instellingenvinden maak een back-upvan Instellingsinformatie opslaan op SD-kaart in het veld kopiëren Selecteer de knop.

2. Uitwerpen – opgeslagen instellingen Micro SD kaartDruk voorzichtig op en neer en trek het vervolgens naar buiten.

3. Plaats de nieuwe apparaatkaart – opgeslagen in de houder aan de binnenkant van het deksel van het nieuwe apparaat. Micro SD kaartwordt ingevoegd.

4. Vink System Down aan – aan de onderkant van het scherm aan de voorkant van het apparaat. (P) knopDruk op om het systeem uit te schakelen.

5. Opstarten - (S) -knop(W) -knopterwijl u tegelijkertijd ingedrukt houdt (P) knopDruk op om het opstarten van het systeem uit te voeren.

6. Controleer de instellingen – ' op het scherm aan de voorkant van het apparaatNIEUW CONFIG-BESTAND IS GELADEN' wordt weergegeven, is het kopiëren gelukt.

Bijgewerkt op 2022 februari 2