1. Home
  2. RN400 Family Help
  3. De RN400-deursensor gebruiken

De RN400-deursensor gebruiken

✓ De bijbehorende submodellen zijn als volgt.
  RN400-H2EX (Multifunctionele temperatuur- en vochtigheidszender)
  RN400-T2 EX (multifunctionele temperatuurzender)

RN400-XX_EX-product ondersteunt de functie voor detectie van open deuren met behulp van een intern klemmenblok. U kunt de deuropening bewaken door verbinding te maken met een deursensor (apart verkrijgbaar).

RN400 H2_EX gebruikt kanaal 5, RN400 T2_EX gebruikt respectievelijk kanaal 3.

RN400 deursensor schema

Bedradingsschema deursensor RN400 (Geen polariteitsonderscheid)

1. Deurcontact instellen

Activeer de RN400 AP-modus om het instellingenvenster op het smartphone- of pc-scherm te openen.

Op het instellingenscherm,

Instellingsmodus > METEN > Wekken door deurcontact
Enable : Gebruik detectie deur open
onbruikbaar maken : Gebruik geen deur-open-detectie

Selecteer Inschakelen.

Raadpleeg de onderstaande afbeelding.

2. Gemarkeerde waarden voor deurcontact begrijpen

Wanneer de deur wordt geopend en de DEUR-sensor 'open' wordt, wordt de deurcontactfunctie van de RN400 automatisch geactiveerd in de slaapmodus, en 'EVENEMENT l DEUR GEOPEND!' is weergegeven.
Daarnaast meet de RN400 gelijktijdig de huidige waardes van alle aangesloten sensoren en werkt de gemeten data direct bij (Verzenden naar server) doen.

Door Contactnotatiewaarde

Gebruikers die zich hebben geabonneerd op de cloudservice RADIONODE365, kunnen het alarm voor detectie van een deur instellen om de bijbehorende meldingsservice voor een deur te ontvangen. (Gebruik van de meldingsfunctie van Radioionode365)

3. Radionode365 kanaalwaarde-uitdrukking

De deur staat niet open
Deur open