1. Home
  2. RN400 Family Help
  3. Kalibratieprocedure voor RN400-sensor

Kalibratieprocedure voor RN400-sensor

Dank u voor uw aankoop van het DEKIST RN400-product.

RN400is in feite een apparaat dat een Wi-Fi-verbinding vereist. De sensorwaarde kan echter ook zonder wifi-verbinding continu op het OLED-scherm worden weergegeven.

RN400-sensorkalibratie Het is een methode die in de stad kan worden toegepast.

1. Productvoorbereiding

1. RN400
  2. C-Type 1.5V batterij x 2
  3. 12V-adapter (optioneel)

Als de batterij lange tijd wordt gebruikt, kan het product worden uitgeschakeld vanwege een hoog batterijverbruik.

2. Alleen sensorwaarden op het display controleren

1. Met het product uitgeschakeld (S) + (W) + (inschakelen / uitschakelen) Druk tegelijkertijd op.

2. Voor het RN400-H2-model verschijnen S: FACTORY-DEFAULT en W: DISPLAY-SENSORS op de OLED. Momenteel (W) -knopHoud ingedrukt om de SENSORTESTMODUS te openen en de temperatuur- en vochtigheidswaarden worden weergegeven.

3. Voor RN400-T2-modellen verschijnen S: FACTORY-DEFAULT en W: DISPLAY-SENSORS op de OLED. Momenteel (W) -knopHoud ingedrukt om de SENSORTESTMODUS en externe sensorgegevens (CH1, CH2), (CH3, CH4) in te voeren SequentieelDruk de waarde uit. alleen. Als de sensor niet is aangesloten, worden er geen gegevens weergegeven.
 # Voor het T2-CS-model wordt de sensorwaarde weergegeven, zelfs als de sensor niet is aangesloten.

4. P-knopDruk op om de sensortestmodus en RN400 te verlaten HerstartenZal zijn.

3. Let op

1. Model RN400-H2_XXAan de voorkant MembraanfilterIs gehecht aan de verandering in temperatuur / vochtigheid ReactiesnelheidIs niet snel. Dit is een normale werking en het membraanfilter PreventieOm te montageIs geweest. Product met ingebouwde temperatuur / vochtigheidssensorEnige tijd Veel van Je hebt het misschien nodig.
  2. Model RN400-XX_EXHet type externe sensor TC-K-type, PT100-typeKan veranderd worden. Controleer of het sensortype correct is geselecteerd en sluit de sensor aan.
  3. DISPLAY-SENSORS-modusAls je doorgaat BatterijverbruikOmdat het snel is 12V-adapter Verbinding wordt aanbevolen. (Bij gebruik van een adapter kan de temperatuurwaarde van de afgesloten binnenruimte stijgen, dus de temperatuurwaarde kan iets hoger worden gemeten dan 1 ℃.)

4. ijking

Model RN400-H2_XXIn het geval van een ingebouwde temperatuur / vochtigheidssensor kan kalibratie worden uitgevoerd via DBG-opdracht.
Hoe DBG-opdracht in te stellen

Model RN400-XX_EXIn het geval van de externe sensor is kalibratie mogelijk via UA_Calibrator.

RN400-EX kalibratiemethode

Bijgewerkt op 2023 februari 3