1. Home
  2. RN400 Family Help
  3. Hoe de RN400 DBG-opdracht in te stellen

Hoe de RN400 DBG-opdracht in te stellen

We zullen u informeren over de mogelijkheid om de interne instellingen van het RN400-apparaat te wijzigen met behulp van de opdracht Debug.

De functies die kunnen worden ingesteld met de opdracht Debug zijn als volgt.

1. Instelling waarde H2EX, H2PS temperatuur en vochtigheid
  2. Forceer wijziging of annulering van de huidige biertuin
  3. RN400 apparaatinstellingen naar SDCARD
  4. Logboek RN400 intern bericht naar SDCARD

1. Hoe in te stellen?

1. WakeUp – bevindt zich onder het scherm op het voorpaneel. W-knopDruk op om de RN400 te activeren.

2. Activeer AP-modus – S-knop2 회 Druk op om de configuratiemodus te bevestigen, druk op W om de AP-modus te openen.

3. AP-verbinding – Nadat u met een smartphone naar Wi-Fi hebt gezocht, selecteert u '_RN400-XXXX' om verbinding te maken met het AP.

4. Activering van het instellingenvenster – Open een webbrowser op de smartphone en voer 192.168.1.1 in het invoervenster in om het instellingenvenster op het smartphonescherm te activeren.

5. Setup – Voer de corresponderende opdracht in het invoervenster Debug Code van OTHERS SETUP in.
Raadpleeg de onderstaande afbeelding.

5-1. Vink het vakje aan om de foutopsporingscode in te voeren.
5-2. Nadat u het AT-commando hebt ingevoerd, klikt u op de knop Opslaan rechts van OTHERS SETUP.
5-3. De opdracht wordt uitgevoerd en het resulterende bericht blijft in hetzelfde vak.
5-4. Als u nu opnieuw opstart met Opnieuw opstarten, wordt de gewenste bewerking uitgevoerd.

2. Opdrachtbeschrijving

Instelling waarde H2EX, H2PS temperatuur en vochtigheid
* ATCT -0.5: De temperatuurwaarde van de temperatuur- en vochtigheidssensor wordt gecorrigeerd met -0.5.
* ATCH 1.5: De vochtigheidswaarde van de temperatuur- en vochtigheidssensor wordt gecorrigeerd met +1.5.

Forceer wijziging of annulering van de huidige biertuin
* ATVMAC 508CB170AAA5: Verandert het bierhuis van het RN400-product in een virtueel bierhuis.
* ATCLF: verwijder de virtuele bierkelder en herstel deze naar de oorspronkelijke bierkelder van het RN400-product.

Er wordt een back-up gemaakt van de instellingen van het RN400-apparaat op SDCARD
* ATCFG: Kopieer alle instellingsinformatie naar de momenteel geplaatste SDCARD. Het kan later worden ingevoegd en gekopieerd naar andere RN400-producten.

DNS-instellingen van het RN400-apparaat uitschakelen (bij gebruik van TP365)
* ATNODNS 1: Zelfs als er een DNS-server is ingesteld, wordt het verzoek niet ingediend bij de DNS-server.
* ATNODNS 0: DNS-server wordt normaal gesproken gebruikt.

Logboek RN400 intern bericht naar SDCARD
* ATLOG 1: Intern gegenereerde berichten worden in SDCARD in LOG-formaat achtergelaten.
* ATLOG 0: Annuleer de LOG-verlofinstelling.

Logboek RN400 intern bericht naar SDCARD
* ATLOG 1: Intern gegenereerde berichten worden in SDCARD in LOG-formaat achtergelaten.
* ATLOG 0: Annuleer de LOG-verlofinstelling.

Instellen van zoemeralarm OF conditie voor temperatuur en vochtigheid in RN400 H2EX
* ATALRH 0 : Controleer de huidige instellingswaarde.
* ATALRH 10,50 : Stel het normale vochtigheidsbereik in op 10 ~ 50%.
* ATALRH 0,0 : vochtigheidsalarm uitschakelen.

RN400 T2PM-RG23 CO2 / PM2.5 Gain / Offet instellingsfunctie
* ATCGAIN 1.0 , 0.9 : Geeft een schaalwaarde van 2.5 tot een PM1.0-waarde, vermenigvuldigt de CO2-waarde met een schaalwaarde van 0.9.
* ATCEOFF 0.0, 50.0 : geeft 2.5 offsetwaarde aan PM0.0-waarde, en voegt 2 ppm offsetwaarde toe aan CO50-waarde.
* ATCDAUTO 0: Schakelt de automatische CO2-kalibratiefunctie in. (1: AAN, 0: UIT)

Bijgewerkt op 2023 februari 4