1. Home
  2. RN17X Family Help
  3. RN17X instellen met een smartphone

RN17X instellen met een smartphone

Dank u voor uw aankoop van het DEKIST RN17x-product.

RN17x het model is Android Phonemet behulp van de Serial USB Terminal-app van Mobile zelfs in het milieu Open het consolemenuJij kan.(Alleen beschikbaar voor Android-telefoon)

Consolemenuis eigenlijk PCen maak verbinding met een USB-kabel (Het consolemenu van de RN171 bekabelde en draadloze LAN-verbinding openen) TelnetU kunt binnenkomen met . (zie de gebruikershandleiding)

1. Hoe de RN17X met mobiel te verbinden

1. Van Google Play Store Seriële USB-aansluiting다운로드 Ik zal het doen.

2. Seriële USB-aansluiting 실행Ik zal het doen.

3. OTG GeslachtGebruik makend van RN17XVerbind je Android-telefoon met (USB naar USB & OTG geslacht)

# LET OP U kunt geen USB TO C TYPE-kabel gebruiken.

RN171 Android mobiele verbinding

4. Stel de omgeving van de app in met de onderstaande Terminal Settings-waarden.

– Instellingen seriële USB-aansluiting

1.Terminal instellingen

Tekenset: US-ASCII
Weergavemodus: terminal
Tijdstempels weergeven: uit

2. Ontvangstinstellingen

Nieuwe lijn: CR

3. Verzendinstellingen

Bewerkingsmodus: Tekst
Lijnvertraging: 10ms
Tekenvertraging: 10ms
Lokale echo: korting
Wis invoer bij verzenden: aan

4. USB-apparaten에서 Aangepast apparaat-CDC selectie

5. Seriële USB-terminal-appWilt u toegang tot dit Radionode Gateway-apparaat toestaan?
Selecteer (Toestaan)

6. Terminal-venster radioknooppunt114 Enter.

– Indien correct ingevoerd, wordt het consolemenu geactiveerd. Als u de inhoud wijzigt door het nummer of het alfabetische teken in te voeren van het item dat moet worden gewijzigd, wordt de instelling gewijzigd.

– videogids

Mobiele installatievideo