1. Home
  2. Installatiehandleiding voor nieuwe gebruikers
  3. De RN171 aansluiten op een bekabeld LAN
  1. Home
  2. RN17X Family Help
  3. De RN171 aansluiten op een bekabeld LAN

De RN171 aansluiten op een bekabeld LAN

Dank u voor uw aankoop van de DEKIST RN171.

RN171 ondersteunt Ethernet-PoE en is een apparaat dat Telnet, ModbusBus/TCP en HTTP kan gebruiken. Toegewijd UA-product (aparte configuratie) is standaard 2CH en ondersteunt externe sensoren zoals 4-20mA, 0-1000mV, gas (anders dan vluchtige organische stoffen).

Sleutelbegrippen: PoE, USB-stuurprogramma, terminalprogramma, consolemenu, statische IP, DHPC

1. De RN171 van stroom voorzien (3 manieren)

▲ PoE HUB-verbinding
▲ PoE-injectoraansluiting
▲ 6V DC-adapteraansluiting

2. RN171 stroom- en internetverbinding

1. Productcontrole - Controleer de componenten die in de gids worden vermeld.
  2. Voeding – Nadat u het UA-product op het apparaat hebt aangesloten, sluit u PoE (LAN) aan.
    • Gelijkstroom: Sluit na het aansluiten van de LAN-kabel de 6V DC-adapter aan (adapter wordt apart verkocht)
    • PoE-injectorvoeding: zo niet PoE HUB (injector apart verkrijgbaar)
  3. Inschakelen – '8888' wordt weergegeven op het voorscherm en er klinkt een zoemer en er wordt stroom ingeschakeld.
  4. Get IP – Nadat 'rn171' op het voorscherm verschijnt, wordt een IP toegewezen door de router.
  5. Normale werking – De waarde van de sensor (UA-productfamilie) wordt weergegeven op het voorscherm.

Alle producten worden standaard geleverd met de status "DHCP AAN".

3. Controleer de RN171-internetverbindingsstatus

De status van de internetverbinding wordt aangegeven door de kleurverandering van de LED linksboven op het voorpaneel. Als de LED groen en rood knippert, is de internetverbinding normaal.

1. Fout Symptoom 1 (Rode LED blijft aan)
    • Het LAN is fysiek verbonden, maar er is geen internetverbinding vanwege IP- en firewallproblemen.
      Als uw netwerk automatische IP gebruikt (DHCP), Moet u een vast IP-adres krijgen van het computerteam en dit instellen op het product.
      Als externe internetverbinding niet mogelijk is vanwege firewall-instellingen, moet u 'firewall exception handling' aanvragen bij het beveiligingsteam.
    • Het apparaat is standaard ingesteld op: Radionode365.comHet is ontworpen om te verzenden: aanvullend MODBUS/TCP, HTTPsteun. in individuele software MODBUS/TCP, HTTPOm gegevens te ontvangen met , moet u de instellingen wijzigen. '4. Raadpleeg 'Het consolemenu openen'.
  2. Fout Symptoom 2 (eerste melodiegeluid)
    • Als het apparaat al is geregistreerd bij Radionode365. Dubbele apparaatregistratie wordt absoluut niet ondersteund. Log in op Radionode365 om uw apparaat te controleren.
      Als u uw productregistratie-ID bent kwijtgeraakt Neem contact op met de plaats van aankoopgasten, meester@dekist.comGelieve ons te contacteren.
  • De rode LED en het eerste melodiegeluid weerspiegelen in feite foutsymptomen 1 en 2. Maar, Als het buiten het ingestelde meetgegevensbereik valt:Zelfs een rode LED en een eerste melodiegeluid werken op het apparaat.

4. Ga naar het consolemenu

1. Ga naar de website, download het Terminal-programma en het USB-stuurprogramma en installeer ze op uw pc. "RadioNodeTerm"Voer het uit.
  2. LAN-lijnhoogspanningslijnNa het scheiden USB-kabelom de RN171 op de pc aan te sluiten.
  3. Voer het programma "RadioNodeTerm" uit en de achtergrond van het venster is groenteWanneer het verandert in , bevindt het zich in een bruikbare staat.
  4. per toetsenbord "radioknooppunt114"Enter om het consolemenu te openen.

Raadpleeg de onderstaande link voor het downloaden van de RN171 Radionode Terminal.
Download programma voor het wijzigen van de instelling van de radioknooppunt

Raadpleeg de onderstaande link voor het herkennen van het RN171 USB-stuurprogramma.
Hoe USB-stuurprogramma handmatig op pc in te stellen

• Consolemenu
    1. Netwerk instellingen. [Netwerkinstellingen]
    2. Systeem instellingen. [SYSTEEMINSTELLING]
    3. Zoemer / sirene instellen. [Kanaal alarminstelling]
    4. HTTP-bestemming instellen. HTTP-verzoekinstellingen
    5. MODBUS TCP-instelling. [MODBUS TCP-instelling]
    6. Afsluiten (Terug naar normale werking) [Afsluiten]

5. Een statisch IP instellen

1. Voer 'Network Setup' in het consolemenu in en selecteer 'DHCP OFF'.
  2. Voer het door de interne netwerkbeheerder toegewezen IP-adres, GATEWAY-adres, DNS1, DNS2 en SUBNETMASK correct in.
  3. Sluit het programma normaal af en controleer de werkingsstatus.

Woordenlijst

• Apparaat: een apparaat dat een fysiek kanaal heeft en de via het kanaal ontvangen sensorwaarde naar de server verzendt
  • Kanaal: een plaats om een ​​waarde te ontvangen van een sensor die een signaalbron detecteert of een plaats om een ​​analoog signaal in een digitaal signaal om te zetten en naar het apparaat te sturen
  • UA-product: het is een apparaat dat USB-communicatie uitvoert, bestaande uit twee basiskanalen, en verschillende metingen zijn mogelijk door een gespecialiseerde externe sensor aan te sluiten.
  • PoE: Kracht van Ethernet
  • USB-stuurprogramma: UA-besturingsprogramma voor productapparaat
  • Terminalprogramma: Programma om het consolemenu in te stellen
  • Consolemenu: een menubord voor het instellen van de omgeving van het apparaat dat wordt weergegeven op het pc-scherm
  • Statisch IP: Statisch internetprotocol
  • DHCP: Dynamic Host Configuration Protocol
  • SOFT AP: Toegangspunt met software-ondersteuning