1. Home
  2. RN17X Family Help
  3. RN17X Weergave-indicatiecode

RN17X Weergave-indicatiecode

Bedankt voor uw aankoop van DEKIST RN17X.

Het RN17X-apparaat heeft drie indicatoren (LED, CH3-display, CH1-display). De LED werkt in twee kleuren en knippert groen om een ​​normale werking aan te geven. Wanneer gegevens worden verzonden of er een alarm optreedt, verandert dit in rood knipperend.

U kunt de status van het product controleren door de onderstaande displaycode te controleren.

1. RN171(LAN) display-indicatiecode

Expressie van IP-adres
  • Wanneer de stroom voor het eerst wordt ingeschakeld, wordt er automatisch een IP-adres toegewezen en wordt een deel van het IP-adres weergegeven terwijl de zoemer 3 keer klinkt. IP adres 192.168.1.28 In dit geval wordt het weergegeven zoals hierboven.

representatie van gegevens
  • In de meeste gevallen wordt de huidige gegevenswaarde weergegeven. Hierboven is de temperatuur 21.83 ℃, vochtigheid 33.29%Dit is de gegevenswaarde die wordt weergegeven wanneer .

Automatische gegevensback-up
  • Wordt weergegeven wanneer gegevensoverdracht naar RADIONODE365 mislukt vanwege een onstabiele netwerkomgeving, het bovenstaande getal is Aantal samples opgeslagen in het interne geheugenmiddelen

USB-instelmodus
  • Wordt weergegeven wanneer de RN171 en pc zijn aangesloten met een USB-kabel zonder stroomaansluiting. Wijzig de instellingen voor het productmodus.

Identificatiecode (I-CODE)

Wanneer u de RADIONODE365-cloud gebruikt, is er een viercijferige code waarmee u uw apparaat eenvoudig kunt registreren. met behulp van deze code ApparaatregistratieJe kunt dit gemakkelijk doen.

✓ Leer hoe u een apparaat registreert via I-CODE

2. RN172(WiFi)-weergavecode

Expressie van IP-adres
  • Wanneer de stroom voor het eerst wordt ingeschakeld, wordt er automatisch een IP-adres toegewezen en wordt een deel van het IP-adres weergegeven terwijl de zoemer 3 keer klinkt. IP adres 192.168.1.28 In dit geval wordt het weergegeven zoals hierboven.

representatie van gegevens
  • In de meeste gevallen wordt de huidige gegevenswaarde weergegeven. Hierboven is de temperatuur 21.83 ℃, vochtigheid 33.29%Dit is de gegevenswaarde die wordt weergegeven wanneer .

Automatische gegevensback-up
  • Wordt weergegeven wanneer gegevensoverdracht naar RADIONODE365 mislukt vanwege een onstabiele netwerkomgeving, het bovenstaande getal is Aantal samples opgeslagen in het interne geheugenmiddelen

USB-instelmodus
  • Wordt weergegeven wanneer de RN172 en pc zijn aangesloten met een USB-kabel zonder stroomaansluiting. Wijzig de instellingen voor het productmodus.

Verbinding maken met internet
  • Wordt weergegeven bij het starten van een draadloze Wi-Fi-internetverbinding.

Internetverbinding mislukt
  • Dit verschijnt wanneer de draadloze Wi-Fi-internetverbinding mislukt en de SSID/het wachtwoord onjuist is ingevoerd.

SSID/wachtwoord opgeslagen
  • Wordt weergegeven wanneer de SSID- en wachtwoordinstellingen zijn voltooid in de Wi-Fi-installatiemodus.

Internetverbinding gelukt
  • Wordt weergegeven wanneer de draadloze Wi-Fi-internetverbinding succesvol is.

Wi-Fi-instelmodus
  • Dit is een modus waarbij alleen de stroom is aangesloten zonder dat er een UA-apparaat is aangesloten, en Wi-Fi wordt ingesteld met behulp van een smartphone.

wifi-signaalsterkte
  • Dit scherm verschijnt zodra er een draadloze Wi-Fi-internetverbinding tot stand is gebracht en de draadloze sterkte wordt weergegeven als een LQI-waarde. (Waarde 0~255 / hoger is beter)

Identificatiecode (I-CODE)

Wanneer u de RADIONODE365-cloud gebruikt, is er een viercijferige code waarmee u uw apparaat eenvoudig kunt registreren. met behulp van deze code ApparaatregistratieJe kunt dit gemakkelijk doen.

✓ Leer hoe u een apparaat registreert via I-CODE