1. Home
  2. RN17X Family Help
  3. Gasveiligheidsbeheer in besloten ruimten (met UA-58)
  1. Home
  2. UA Family Help
  3. Gasveiligheidsbeheer in besloten ruimten (met UA-58)
  1. Home
  2. Hoe het radioknooppunt te gebruiken
  3. Gasveiligheidsbeheer in besloten ruimten (met UA-58)

Gasveiligheidsbeheer in besloten ruimten (met UA-58)

Dank u voor uw aankoop van DEKIST UA-58.

UA-58 is een Radionode-apparaat met USB-uitgang. Het UA-58-apparaat bestaat uit een kanaal dat het analoge signaal van een externe sensor omzet in een digitaal signaal en een USB die de gedigitaliseerde waarde van het kanaal verzendt. UA-58 is een zeer handig product dat verschillende besturingssystemen ondersteunt die het USB CDC-protocol gebruiken.

1. RN17X + UA-58 aansluiting

RN171 PoE-voedingsmethode / Aparte voedingsmethode met RN172 USB-verlengkabel

De RN171 levert stroom via de PoE-functie en de RN172 kan afzonderlijk stroom leveren door de sensor aan te sluiten met een USB-verlengkabel.

2. Gassensor alarm automatische instellingsfunctie:

RN17X + UA-58 gassensor alarmbereik

Het product RN17X + UA-58 herkent automatisch UA-58 en stelt het alarm in zonder het alarmbereik in te stellen door de standaardwaarde voor gasgevaar in te stellen op het radioknooppunt.

Zoemer: Aan
1CH(CO) [0.00 ~ 30.00] / 2CH(O2) [18.00 ~ 25.00]
3CH(H2S) [0.00 ~ 5.00] / 4CH(CO2) [0.00 ~ 5000.00]

Het wordt automatisch zo ingesteld, en het is ingesteld volgens de standaard van de gebruiker
U kunt het alarmbereik instellen. Als het alarm buiten bereik is, klinkt de zoemer van de RN17X.

3. QR-code APP-gebruik en gegevensweergavefunctie binnen Radionode365
Controleer de gasconcentratie in een besloten ruimte met behulp van de QR-code

Radionode365 biedt een functie om snel en eenvoudig productgegevens te bekijken met QR-code. In de gegevensweergave is het een functie die sensorgegevens levert in de vorm van grafieken en tabellen, en gegevens kunnen worden gestapeld.

Scan de juiste QR-code en klik op de link

Het wordt gebruikt zodat werknemers de werkplek kunnen betreden nadat ze het gasniveau hebben gecontroleerd na het scannen van de QR-code voordat ze de werkplek betreden.

*Voor gedetailleerde instellingen Radionode365 - gegevensuitvoerGelieve in te checken.

Bijgewerkt op 2022 februari 11