1. Home
  2. RN17X Family Help
  3. Hoe de RN17X-firmware te updaten

Hoe de RN17X-firmware te updaten

Dank u voor uw aankoop van het DEKIST RN17x-product.

RN17x-modellen ondersteunen USB-communicatie. Daarom is het mogelijk om via de USB-poort met verschillende apparaten te communiceren. U kunt de firmware eenvoudig bijwerken door de firmware in een USB-geheugen te plaatsen dat het FAT32-bestandssysteem ondersteunt.

materialen: Firmwarebestand, USB-geheugen, 6V DC-adapter of PoE

Het firmwarebestand wordt verzonden naar Dekist Co., Ltd. Apart aanvragenJe moet wel. meester@dekist.com Gelieve ons te contacteren.
Het firmwarebestand wordt gecomprimeerd verzonden, dus zorg ervoor dat u het uitpakt voordat u het gebruikt.

1. Bereid een USB-geheugen voor. FAT32 Alleen bestandssystemen worden ondersteund. Andere bestandssystemen worden niet ondersteund. (FAT32 wordt standaard ondersteund voor USB-geheugen met een capaciteit tot 32 GB.)

2. In USB-geheugen ” rn17ximg.hex Bestand met de naam "naar USB-geheugen" Kopieer zonder mapIk zal het doen.

3. Plaats het gekopieerde USB-geheugen in de RN17x. Plaats in de USB-poortIk zal het doen.

4. 6V gelijkstroomadapter 또는 PoE Om stroom te leveren.

5. PoE-stroomWanneer u gebruikt, knippert de rode LED en na een tijdje worden de woorden – – – – weergegeven in het segment.
6V DC-adaptervoedingBij gebruik licht de rode LED op Knipperten na een tijdje wordt de zinsnede Soft AP in het segment weergegeven. LEDSchakelt uit.

6. Er is een update compleetIs geweest.

Voorzorgsmaatregelen!

Wanneer de update is voltooid Verwijder alle instellingenEn standaard initialisatie Het is mogelijk. (Transmissiecyclus van 5 minuten, automatisch IP)
Controleer daarom vooraf de RN17x instellingen maak een back-upJe zou moeten.(IP-adresinstelling, waarschuwingslichtinstelling, transmissiecyclus, etc.)
RN171In het geval van Na 2018 Alleen beschikbaar in firmwareversie.
RN172In het geval van Na 2017 Alleen beschikbaar in firmwareversie.
Bijgewerkt op 2024 februari 1