1. Home
  2. RN400 Family Help
  3. 1-5V input method gids (UA20, RN400)
  1. Home
  2. UA Family Help
  3. 1-5V input method gids (UA20, RN400)

1-5V input method gids (UA20, RN400)

Dank u voor uw aankoop van het DEKIST RN400-product.

✓ De submodellen zijn als volgt.
  RN400-T2CS (4-kanaals 4-20mA zender)
  UA20A (2-kanaals 4-20mA zender)
  UA20B (1 kanaal 4-20mA 12V lusvermogenszender)

De apparaten UA20A, UA20B en RN400-T2-CS ondersteunen 4-20 mA van de uitgangsstroom van de sensor. 12VDCWeerstand 150Ω을 이용 하여 1-5V uitgangszenderkan worden gebruikt als

De UA20A en RN400 T2CS gebruiken afzonderlijke weerstanden van 12 VDC en 150 ohm, en de UA20B kan een uitgangssignaal van 12-150 V naar de zender sturen met behulp van de 1 VDC-uitgang van het apparaat en de weerstand van 5 ohm.

1. UA20A gebruiken als een 1-5V-zender

1-1. 2-draads bedrading

1. Bereid de stroom voor die nodig is voor de zender.

2. Vermogen + (Plus) Terminal en zender + (Plus) Maak verbinding met de terminal.

3. Zender GND (minus) Terminal en Weerstand 150ΩNa het aansluiten van de UA20A + (Plus) Maak verbinding met de terminal.

4.UA20A GND (minus) Terminals en stroom GND (minus) Maak verbinding met de terminal.

Raadpleeg het bedradingsschema hieronder.

Aansluitschema voor gebruik UA20A als 1-5V transmitter (2-draads type)

1-2. 3-draads bedrading

1. Bereid de stroom voor die nodig is voor de zender.

2. Vermogen + (Plus) Terminal en zender + (Plus) Terminal en verbinding, macht GND (minus) Sluit hem aan op de GND-aansluiting (min) van de zender.

3. 1 ~ 5V uitgangsaansluiting en Weerstand 150ΩNa het aansluiten van de UA20A + (Plus) Maak verbinding met de terminal.

4.UA20A GND (minus) Terminals en stroom GND (minus) Maak verbinding met de terminal.

Raadpleeg het bedradingsschema hieronder.

Aansluitschema voor gebruik UA20A als 1-5V transmitter (3-draads type)

1-3. Omgeving instellen in UA-Calibrator op pc

1. Nadat u UA Calibrator op de pc hebt uitgevoerd, sluit u de UA20A aan door deze in de USB-poort van de pc te steken.

2. Als u de minimumwaarde in het 1-5V-bereik van de zender wilt weergeven wanneer er geen uitgang is, wijzigt u de ingangsmodus in 4~20mA in plaats van 0-20mA (De schaal is ingesteld op de minimumwaarde.)

7. Stel de schaalwaarde in op hetzelfde bereik als de schaalwaarde van de zender.

UA20A UA-Calibrator-instelscherm

2. De UA20B gebruiken als een 1-5V-zender

2-1. 2-draads bedrading

1. zender + (Plus) Terminal en UA20B 12V DC-uitgang + (Plus) Terminal.

2.UA20B CH1 + (Plus) Terminal en Weerstand 150ΩNa het aansluiten GND (minus) Maak verbinding met de terminal.

Raadpleeg het bedradingsschema hieronder.

Aansluitschema voor gebruik UA20B als 1-5V transmitter (2-draads type)

2-2. 3-draads bedrading

1. Komt naar de zender + (Plus) Terminal en UA20B 12V DC-uitgang + (Plus) Maak verbinding met de terminal.

2. 1 ~ 5V uitgangsaansluiting en Weerstand 150ΩSluit UA20B CH1 + (Plus) Maak verbinding met de terminal.

3. Zender GND (minus) Terminal en UA20B CH1 GND (minus) Maak verbinding met de terminal.

Aansluitschema voor gebruik UA20B als 1-5V transmitter (3-draads type)

2-3. Omgeving instellen in UA-Calibrator op pc

1. Nadat u UA Calibrator op de pc hebt uitgevoerd, sluit u de UA20B aan door deze in de USB-poort van de pc te steken.

2. Als u de minimumwaarde in het 1-5V-bereik van de zender wilt weergeven wanneer er geen uitgang is, wijzigt u de ingangsmodus in 4~20mA in plaats van 0-20mA (De schaal is ingesteld op de minimumwaarde.)

6. Stel de schaalwaarde in op hetzelfde bereik als de schaalwaarde van de zender.

UA20B UA-Calibrator-instellingenscherm

3. RN400-T2CS gebruiken als 1-5V zender

3-1. 2-draads bedrading

1. Bereid de stroom voor die nodig is voor de zender.

2. Vermogen + (Plus) Terminal en zender + (Plus) Maak verbinding met de terminal.

3. Zender 1 ~ 5V Uitgangsklem en Weerstand 150ΩNa het aansluiten van de RN400-T2-CS + (Plus) Maak verbinding met de terminal.

4.RN400-T2-CS GND (minus) Terminals en stroom GND (minus) Maak verbinding met de terminal.

Raadpleeg het bedradingsschema hieronder.

RN400T2CSBedradingsschema voor gebruik als 1-5V transmitter (2-draads type)

3-2. 3-draads bedrading

1. Bereid de stroom voor die nodig is voor de zender.

2. Vermogen + (Plus) Terminal en zender + (Plus) Maak verbinding met de terminal.

3. Zender 1 ~ 5V Uitgangsklem en Weerstand 150ΩNa het aansluiten van de RN400-T2-CS + (Plus) Maak verbinding met de terminal.

4. Zender GND (minus) Terminal is macht GND (minus) Maak verbinding met de terminal.

5.RN400-T2-CS GND (minus) Terminals en stroom GND (minus) Maak verbinding met de terminal.

Raadpleeg het bedradingsschema hieronder.

Bedradingsschema voor gebruik RN400 T2CS als 1-5V transmitter (3-draads type)

3-3. Omgeving instellen in UA-Calibrator op pc

1. RN400-kalibratiemodus openen

2. Als u de minimumwaarde in het 1-5V-bereik van de zender wilt weergeven wanneer er geen uitgang is, wijzigt u de ingangsmodus naar 4-20mA in plaats van 0-20mA (De schaal is ingesteld op de minimumwaarde.)

3. Stel de schaalwaarde in op hetzelfde bereik als de schaalwaarde van de zender.

RN400 T2CS UA-Calibrator instellingsscherm
Bijgewerkt op 2023 februari 7