1. Home
  2. UA Family Help
  3. UA Suite-kalibratie

UA Suite-kalibratie

Dank u voor uw aankoop van DEKIST UA-producten. De UA-familie is een zender die in de USB-poort wordt gestoken en de submodellen zijn UA10, UA13 (UA30), UA20, UA50, UA51, A52, UA53, UA54, UA59, enz.

1. verbinding maken met een pc via een USB-kabel

1. UA-producten PCVerbonden met, PCUA-Calibrator-programma 실행Ik zal het doen.

* Download het programma
1. UA Family USB Windows-stuurprogramma
2. UA-Calibrator-programma downloaden

2.UA 1x

De UA 1x bestaat uit vier submodellen. UA3 is Temperatuurrelatieve vochtigheidgelijktijdig worden gemeten. UA11-K en UA11-T zijn thermokoppel K type (Hoge temperatuur omgeving) en T-type (lage temperatuur omgeving) resp. UA13 gebruikt een PT100-sensor cryogeen Gebruikt voor meting.

2-1. UA10 (Temp/RV)

1. In geval van een fout in de temperatuurwaarde Compensatie ingang volledig bereik U kunt gebruiken om de waarde te wijzigen. Bijvoorbeeld de huidige temperatuur 24 ℃Compensatie ingang volledig bereik 3 ℃ Na het invoeren en opslaan van de huidige temperatuur 3 ℃Zo hoog als 27 ℃Wordt weergegeven.

2-2. UA11 (K/T-type)

1. Kalibratieknop Beperkt gebruikZal zijn. Dit is een functie die alleen door de fabrikant kan worden gebruikt, omdat hiervoor gespecialiseerde apparatuur nodig is voor kalibratie. Gebruiker Willekeurig gebruikWanneer er een probleem optreedt als gevolg van A / S wordt betaaldGaat door naar

2. In geval van een fout in de temperatuurwaarde Compensatie ingang volledig bereik U kunt gebruiken om de waarde te wijzigen. Bijvoorbeeld de huidige temperatuur 25 ℃Compensatie ingang volledig bereik -2 ℃ Na het invoeren en opslaan van de huidige temperatuur -2 ℃Temperatuur 23 ℃Wordt weergegeven.

3. ontvankelijkheidIn het geval van De standaardwaarde is 1Is aangewezen als 1 15 ~ Het kan in eenheden worden aangepast.
Gevoeligheidswaarde Als laag De kenmerken van de sensor Word gevoelig Gevoeligheidswaarde Als hoog De kenmerken van de sensor Saai Werken.

2-3. UA13 (PT100)

1. Kalibratieknop Beperkt gebruikZal zijn. Dit is een functie die alleen door de fabrikant kan worden gebruikt, omdat hiervoor gespecialiseerde apparatuur nodig is voor kalibratie. Gebruiker Willekeurig gebruikWanneer er een probleem optreedt als gevolg van A / S wordt betaaldGaat door naar

2. In geval van een fout in de temperatuurwaarde Compensatie ingang volledig bereik U kunt gebruiken om de waarde te wijzigen. Bijvoorbeeld de huidige temperatuur 25 ℃Compensatie ingang volledig bereik -2 ℃ Na het invoeren en opslaan van de huidige temperatuur -2 ℃Temperatuur 23 ℃Wordt weergegeven.

3.UA 50

Het UA50-product voert monitoring uit om totale vluchtige organische stoffen te detecteren met behulp van een metaaloxide-sensor (MetalDxide).

Het UA50-model gebruikt een aparte metaaloxidemethode. Daarom is er geen individuele kalibratiegasbewerking nodig en NulkalibratieVoer het gewoon uit en gebruik het. Afhankelijk van de gewenste gebruiksomgeving, gescheiden NulkalibratieDit heb je misschien nodig. Het nulpunt wordt in principe aangepast op het moment van aankoop van het product en verzonden.

CH1 : TVOC , CH2 CO2eq meetscherm
CH1 : TVOC , CH2 : Scherm voor absolute vochtigheidsmeting

1. Als er een fout is in de TVOC-waarde TVOC-offset U kunt de waarde wijzigen met. De huidige TVOC-waarde is bijvoorbeeld 0.5 ppmTVOC-offset wanneer -0.2 ppm Na het invoeren en opslaan, de huidige TVOC-waarde -0.2 ppmDit naar beneden TVOC 0.3 ppm De waarde wordt weergegeven.

2. ontvankelijkheidIn het geval van De standaardwaarde is 7Is aangewezen als 1 15 ~ Het kan in eenheden worden aangepast.
Als de gevoeligheidswaarde laag is, de kenmerken van de sensor Word gevoelig Gevoeligheidswaarde Als hoog De kenmerken van de sensor Saai Werken.

3. CH2C2eq OR Absolute vochtigheid is NulkalibratieIn het geval van compenseren을 이용 하여 FoutwaardeHet kan een verandering geven en de gevoeligheid kan niet worden aangepast.

3-1. Nulkalibratie

UA50 aangesloten op een hulpaccu

1. NulkalibratieVoor Alleen stroomvoorzieningOmdat het zou moeten zijn Extra batterij Maak verbinding met of USB HUB machtHet wordt aanbevolen om alleen.

2. Schone lucht, niet-vervuilde, geventileerde plaatsNulkalibratie in Minimaal 1 tot 4 uurik heb dit nodig Aanbevolen tijdIs 4 uur.

3. Genezingstijd 4 시간Wanneer dit verstrijkt, gaat de product-LED Roodgroene kleurdoor KnippertEn CH1: TVOC, CH2: CO2eq-waarde Nulkalibratie Aanpassing compleetZal zijn.

4.UA 59

Het UA59-CO2-100-U-product is ontworpen om in alle kamers te worden gebruikt, omdat het een waterdichte functie heeft op de roestvrijstalen buitenkant met thermische geleidbaarheidssensor. Voor het vastleggen van meetgegevens is een nest of nest mobiel programma nodig.

1. Het scherm bestaat uit drie kolommen. Het bovenste gedeelte geeft informatie weer over het product, de communicatiestatus en initialisatie. Onderaan staan ​​grafieken voor CO3 en temperatuur en knoppen voor het wijzigen van de ingestelde waarde.
  2. Fabrieksinstelling is 'tot 25% BG-gas N2', 5% Kalibratie.
  3. Kooldioxide en het aanwezige achtergrondgas worden gescheiden in stikstof en lucht, en de meetlimieten voor de kooldioxideconcentratie kunnen worden ingesteld op 25% en 100%. Ook in omgevingen waar het zuurstofgehalte in de lucht minder dan 18% is, kunnen de limieten voor de kooldioxideconcentratie worden ingesteld op 25% en 100%.
  4. Temperatuur is een waarde die wordt gemeten door een temperatuursensor in het product.
Bijgewerkt op 2022 februari 5