1. Home
  2. UA Family Help
  3. Gebruikmakend van UA20B – Waterleksensor

Gebruikmakend van UA20B – Waterleksensor

Dank u voor uw aankoop van DEKIST UA20-B.

UA20-B is ontworpen om 12VDC-uitgangsaansluiting en 4-20mA 1-kanaals te ondersteunen. Daarom kan de lekdetectiefunctie gemakkelijk worden gebruikt door de leksensor en de weerstand parallel te configureren.

materialen

1. Waterleksensor: AutoSensorKorea (LASK - MCB-18) met behulp van het model

2. 1.5 kΩweerstand

3. UA20B

1. De UA20B waterleksensor aansluiten

1. Controleer de kanalen op de achterkant van de UA20-B. Met de USB-poort naar boven gericht, bestaat het klemmenblok van 4 uit een 12VDV-voedingsuitgang en een 4-20mA-signaalingang aan de linkerkant.

UA20-B achteraanzicht detail

2. Lekkagesensor (LASK – MCB-18) kabel rode/groene draadV uit 12V DC-uitgang + Maak verbinding met de terminal (eerste van links).

3. Kabel voor waterleksensor (LASK – MCB-18) witte/zwarte draadCH1 4-20mA analoge signaalingangsaansluiting +naar de terminal (derde van links).

4. V uit 12V DC-uitgang + Terminal en 4-20mA analoge signaalingangsterminal + naar de terminal 1.5㏀ weerstandsluit het aan.

Leksensorbedrading en 20 naar UA1.5-B aansluitblok weerstand aansluitschema:

2. Radionode UA-kalibratie instellen

1. De ingangsmodus wordt gewijzigd in 0~20mA. De fabrieksinstelling voor de ingangsmodus is 4-20mA.
  2. Als er geen lekkage is: De minimumwaarde van 4mA wordt afgegeven.
Uitgangswaarde bij geen lek

3. Wanneer vocht wordt gedetecteerd in het sensorgedeelte: De hoeveelheid water en de numerieke waarde zijn recht evenredig (max. 20mA)

Uitgangswaarde bij kleine lekkage
Uitgangswaarde bij veel lekkage