1. Home
  2. UA Family Help
  3. UA50 nulkalibratiemethode

UA50 nulkalibratiemethode

Dank u voor uw aankoop van het DEKIST UA50-product.

Het UA50-product voert monitoring uit om totale vluchtige organische stoffen te detecteren met behulp van een metaaloxide-sensor (MetalDxide).

Het UA50-model gebruikt een aparte metaaloxidemethode. Daarom is er geen individuele kalibratiegasbewerking nodig en NulkalibratieVoer het gewoon uit en gebruik het. Afhankelijk van de gewenste gebruiksomgeving, gescheiden NulkalibratieDit heb je misschien nodig. Het nulpunt wordt in principe aangepast op het moment van aankoop van het product en verzonden.

1. Maak verbinding met de pc met een USB-kabel

• Sluit het UA-product aan op een USB-poort of USB-kabel PCVerbonden met, PCUA-Calibrator-programma 실행Ik zal het doen.

* Programma naar benedenUA-Calibrator-programma downloaden

2. UA50 (TVOC, CO2eq of absolute vochtigheid)

CH1 : TVOC , CH2 CO2eq meetscherm
CH1 : TVOC , CH2 : Scherm voor absolute vochtigheidsmeting

1. Als er een fout is in de TVOC-waarde TVOC-offset U kunt de waarde wijzigen met. De huidige TVOC-waarde is bijvoorbeeld 0.5 ppmTVOC-offset wanneer -0.2 ppm Na het invoeren en opslaan, de huidige TVOC-waarde -0.2 ppmDit naar beneden TVOC 0.3 ppm De waarde wordt weergegeven.

2. ontvankelijkheidIn het geval van De standaardwaarde is 7Is aangewezen als 1 15 ~ Het kan in eenheden worden aangepast.
Als de gevoeligheidswaarde laag is, de kenmerken van de sensor Word gevoelig Gevoeligheidswaarde Als hoog De kenmerken van de sensor Saai Werken.

3. CH2C2eq OR Absolute vochtigheid is NulkalibratieIn het geval van compenseren을 이용 하여 FoutwaardeHet kan een verandering geven en de gevoeligheid kan niet worden aangepast.

3. Nulkalibratiemethode

UA50 aangesloten op een hulpaccu

1. NulkalibratieVoor Alleen stroomvoorzieningOmdat het zou moeten zijn Extra batterij Maak verbinding met of USB HUB machtHet wordt aanbevolen om alleen.

2. Schone lucht, niet-vervuilde, geventileerde plaatsNulkalibratie in Minimaal 1 tot 4 uurik heb dit nodig Aanbevolen tijdIs 4 uur.

3. Genezingstijd 4 시간Wanneer dit verstrijkt, gaat de product-LED Roodgroene kleurdoor KnippertEn CH1: TVOC, CH2: CO2eq-waarde Nulkalibratie Aanpassing compleetZal zijn.

Bijgewerkt op 2022 februari 2