1. Home
  2. UA Family Help
  3. Is het mogelijk om UA met Android te verbinden?
  1. Home
  2. Ontwikkeling van een radioknooppunt
  3. Is het mogelijk om UA met Android te verbinden?

Is het mogelijk om UA met Android te verbinden?

Is het mogelijk om apps te ontwikkelen met UA-producten? Het is mogelijk!
Wilt u uw app ontwikkelen met UA-producten? Het is mogelijk!

De UA-sensorfamilie ondersteunt verschillende besturingssystemen, waaronder het Android-besturingssysteem. Probeer de UA met het Android-apparaat te verbinden via een OTG-kabel. Wanneer het apparaat wordt in- en uitgeschakeld, wordt het normaal herkend door het Android-besturingssysteem.

Google Play Store Tapaculo mobiele appEr is ook een manier om het te downloaden en te gebruiken, maar als u overweegt uw software te ontwikkelen, raden we het volgende aan.

Android kan de sensorwaarde lezen met alleen een AT-commando zoals een ander besturingssysteem. Controleer het zoals hieronder.

1. UA-producten verbinden met een smartphone

Foto verbonden met USB C-OTG-geslacht

2.Seriële app Downloaden

3. Controleer USB-herkenning

Als u het USB-apparaat selecteert, kunt u zien dat het UA-product wordt herkend.

Tik op het gevonden apparaat om de terminal binnen te gaan.

3.Controleer de werking door het AT-commando te verzenden

Na het verbinden van UA10 werd het ATCD-commando verzonden.

De UA10 reageerde met de string "ATCD temperatuur, vochtigheid".
- Temperatuur: 25.7 ℃
- Vochtigheid: 17.7 RH%

Bijgewerkt op 2020 februari 4