1. Home
  2. Installatiehandleiding voor nieuwe gebruikers
  3. Registreer uw product op Radionode365

Registreer uw product op Radionode365

Dank u voor uw aankoop van DEKIST Radionode365.

Radionode365 is een gedeponeerd handelsmerk van DEKIST Co., Ltd., en is abonnementssoftware die door het bedrijf is ontwikkeld, beheerd en beheerd met het oog op cloudgebaseerde monitoring van sensorgegevens.

Als de netwerkverbinding van het apparaat normaal is en je bent geabonneerd op het Cloud Radionode365-serviceplan, kun je het apparaat registreren bij Radionode365 om verschillende services te ervaren.

Als je nog geen account hebt, maak dan een nieuwe aan door te verwijzen naar 'Lidmaatschap' hieronder.

※ Inschrijven

Sleutelbegrippen: i-code, MAC-adres, apparaat, kanaal, registratie

1. Controleer de i-code

Radionode-producten zijn verbonden met de Radionode365-cloud via internet via Ethernet, WiFi, LTE, enz. 연결Als u klaar bent, wordt het scherm aan de voorkant van het product weergegeven. i-codeis geactiveerd.

De i-Code is een virtueel, eenmalig viercijferig nummer dat door Radionode365 aan het apparaat wordt gegeven.

Voorzorgsmaatregelen!
De i-Code wordt 365 uur per dag gewijzigd vanaf het moment dat de laatste gegevens naar Radionode24 zijn verzonden.
Als je je niet registreert op Radionode365 terwijl het i-Code-scherm is ingeschakeld, verdwijnt de i-Code-tekst na een uur. (Als RADIONODE17 is geselecteerd als bestemming van HTTP-server in RN365x)

1-1. RN400

Producten LaarsAls u klaar bent, toont het display 'i-code' en 'MAC-adres' zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. HerhaaldelijkWordt weergegeven als

Als i-code niet is geactiveerd ※ RN400 installatiehandleidingControleer alstublieft nog een keer.

1-2. RN17x

• Sluit na het voltooien van de netwerkinstelling eerst het UA-product aan op de RN17X.
  • Als de stroom wordt ingeschakeld, klinkt er een melodie tijdens het opstarten.
  • Wanneer het netwerk normaal is aangesloten, worden de woorden ICod (i-Code) en 4 cijfers respectievelijk geactiveerd in twee regels op het voorscherm, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Als i-code niet is geactiveerd, controleer dan nogmaals de installatiehandleiding van het apparaat hieronder.
※ RN171 installatiehandleiding
※ RN172 installatiehandleiding

2. Ga naar het registratiescherm

2-1. Linktoegang – Mobiele omgeving

Wanneer u zich registreert als lid, sturen we u een apparaatregistratielink via sms of e-mail.
Bij het openen van de link op mobiel wordt het instellingenvenster 'Apparaatregistratie' geactiveerd.
Als deze niet is aangesloten, meldt u zich dan aan in de pc-omgeving.

2-2. pc-omgeving

• Geabonneerd Radionode365-serviceplanLog in om toegang te krijgen.
  • ' aan de linkerkant van het hoofdschermApparaatinstellingen/Nieuw apparaat'를 선택 합니다.
  • QR-CodeKlik op het onderdeel gemarkeerd met , of mobiel QR-Code 스캔doen

3. Apparaat- en kanaalregistratie

• ' onderaan het midden van het scherm.'Voeg toestel toe'  Selecteer de knop.
  • Geactiveerde i-code op het OLED-scherm van het apparaat 4-cijferig nummerin de blanco.
  • BierU kunt het apparaat ook registreren met - Selecteer 'Zoeken op Mac-adres'
  • registratie apparaat Model, MAC, IP, regio, update-tijdis weergegeven.
  • Klik op de knop Volgende Toestelnaam, De naam van het kanaal, eenheidopgericht.
  • Klik op de knop Volgende om de registratie te voltooien.
  • 장치 en 채널Bevestig dat je geregistreerd bent bij deze Radionode365.

4. Gebruik van verschillende functies

Wanneer apparaten en kanalen succesvol zijn toegevoegd aan Radionode365, wordt aanbevolen om dashboards, dataweergaven, rapporten, alarmen, enz. te selecteren en te gebruiken.

Raadpleeg de onderstaande handleiding voor een gedetailleerde uitleg.
Radionode365 Handleiding

sleutelbegrippen

• MAC-adres: Media Access Control-adres
  • Apparaat: een apparaat dat een fysiek kanaal heeft en de via het kanaal ontvangen sensorwaarde naar de server verzendt
  • Kanaal: een plaats om een ​​waarde te ontvangen van een sensor die een signaalbron detecteert of een plaats om een ​​analoog signaal in een digitaal signaal om te zetten en naar het apparaat te sturen
  • Registreren: Netwerkapparaten controleren en correct uploaden naar Cloud Radionode365