1. Home
  2. Installatiehandleiding voor nieuwe gebruikers
  3. RN400 Installatiehandleiding
  1. Home
  2. RN400 Family Help
  3. RN400 Installatiehandleiding

RN400 Installatiehandleiding

Dank u voor uw aankoop van het DEKIST RN400-product.

De RN400 is een op batterijen werkend UPS-gebaseerd apparaat dat WiFi en HTTP ondersteunt. Het kanaal ondersteunt externe sensoren zoals deuropening, contactpunt, 4-20 mA, gas (ammoniak, waterstofsulfide) en fijnstof op basis van temperatuur en vochtigheid.

Belangrijkste termen: apparaat, kanaal, schermmenu, WiFi-verbindingsinstellingen, instellingenvenster

Hoe RN400 te installeren

Eenvoudige installatievideo

1.RN400 Vermogensoverzicht

De RN400 wordt standaard geleverd met een ingebouwde UPS-functie om te voldoen aan de vereisten voor back-upstroom. Zorg dat er altijd een Type-C-batterij is geïnstalleerd en het systeem werkt alleen normaal als de UPS-functie werkt. Daarom, wanneer de type C-batterij volledig is ontladen, zal de externe gelijkstroomvoeding het systeem niet van stroom voorzien.

Als het RN400-product geen externe gelijkstroom levert, schakelt de hoofdvoeding automatisch over naar de batterijmodus. Om het stroomverbruik te verminderen, wisselen de meetmodus en de slaapmodus elkaar af en wordt het OLED-display uitgeschakeld.

Wanneer 12~24V gelijkstroom wordt geleverd, onderbreekt de ingebouwde batterij automatisch het circuit en verbruikt deze weinig stroom. In de gelijkstroommodus is het OLED-scherm altijd aan.

RN400-T2CS bodemplaat

2. Activeer de RN400 AP-modus

1. Productcontrole - Controleer de componenten die in de gids worden vermeld.
  2. Voeding – Open het deksel en plaats de batterij met de polariteit uitgelijnd met de batterijhouder type C op de binnenkaart (Selecteer 'Battery Type')
  3. WakeUp – Activeer het systeem door op de W (WAKE UP)-knop op de voorkant van de RN400 te drukken.
  4. AP-activering – Druk twee keer op de S (SET UP)-knop om naar het CONFIG MODE (AP)-menu op het OLED-display te gaan.
  5. Controleren – Druk op de WAKE UP (W)-knop om de SOFT AP- en ACCESS-adressen te controleren.
  6. Sluit het deksel - Nadat u de externe voeding en aanverwante accessoires zoals externe sensoren hebt aangesloten, moet u de bevestigingsschroeven met het juiste aanhaalmoment vastdraaien. De bevestigingsschroef bevindt zich aan de rechterrand van het frontpaneel.
Schakel in en ga naar AP-modus video

3. RN400 Draadloos LAN (WiFi) instellen

Het RN400 product is een WiFi datalogger die een internetverbinding tot stand brengt met een smartphone of pc. U kunt het niet gebruiken zonder een toegangspunt en u kunt geen verbinding maken met een toegangspunt met een Koreaanse SSID.

RN400 AP-modus en WiFi-verbinding voor mobiele telefoon

Voor Android-telefoons, wanneer u de RN400 AP-modus opent, zoals weergegeven in de bovenstaande afbeelding, "Niet zeker internetverbinding" wordt weergegeven. “Alleen deze keer verbinden” of "altijd verbonden”Selecteer alstublieft “verbinding verbrekenAls u op " drukt, kunt u de RN400 AP-modus niet openen.

WiFi-configuratie

1. Selecteer – Op het WiFi-instellingenscherm van uw smartphone of pc selecteert u SOFTAP's '' vermeld op het display van het product._RN400-0000Zoek en selecteer ' om een ​​WiFi-verbinding met elkaar tot stand te brengen.

2. Toegang – Start een webbrowser en typ ' in de adresbalk192.168.1.1' om toegang te krijgen tot het interne systeem.

3. Selecteer AP – In het Access Points-item gezocht in het WIFI SETUP-venster van de webbrowser Naam van de te gebruiken WiFi-routerSelecteer .

* De draadloze router die u wilt gebruiken, werkt normaal. ToegangspuntenAls u niet kunt zoeken in het SSID-invoervenster rechtsonder De naam van de draadloze router die u wilt gebruikenBinnenkomen Alleen Engelse alfabetinvoer ondersteunt de normale werkingIk zal het doen.

4. opgericht – Selecteer het item Type persoonlijke beveiliging dat hetzelfde is als de instellingswaarde van de te gebruiken WiFi-router, Beveiligingssleutel/pincode WachtwoordDit is het enige wat u hoeft te doen.

Statische IP-instelling

DHCP/statisch: Automatisch (DHCP) Als u selecteert, wordt het gebruikt als een IP-adres dat willekeurig wordt toegewezen door de router. Als u een statisch IP-adres nodig heeft, Statischen stel extra opties in.

5. Installatie voltooid – Controleer de instellingen en Opslaan knopDruk op om de ingestelde waarde op te slaan. Knop Opnieuw opstartenAls u op drukt, start de RN400 opnieuw op met de ingestelde waarden.

WIFI instelling video

4. Opstelling RN400-sensormeting

Instelvenster webbrowser smartphone of pc 'METEN' kunt u het type externe sensor, de meetperiode en de zendperiode instellen.

– Externe sensor is thermokoppel K-type, T-type, PT100-sensorkan worden geselecteerd.
(RN400-T2TS-, RN400-T2CS-modellen apart documentAlsjeblieft zie.)

- meetperiodezendfrequentie U kunt elke combinatie naar eigen keuze gebruiken.

1. Maak verbinding met 'RN400 AP Mode' en ga naar het MEASUREMENT-venster.
  2. Selecteer de gewenste meetperiode en transmissieperiode in de categorie Detectie - Verzendinterval.
  3. Selecteer het type externe sensor in het item Type externe temperatuursonde.
  4. Bovendien kunnen deur-open-alarm en drempelalarm worden ingesteld in de items Deurcontact en Droog contact.

5. Aansluiten van de RN400 externe sensor

U kunt de draad van de externe sensor aansluiten op de aansluitklem in het midden van het binnenste onderste paneel.

RN400-T2EX-terminal
  1. Sluit het product aan op de pc door de MICRO USB-kabel op de terminal aan te sluiten. Kalibratie maakt gebruik van het programma 'UA-Calibrator'.
  2. De externe sensor wordt in volgorde van CH1 aangesloten door de + en – polariteiten te scheiden van de TEMP-aansluiting.
  3. Sluit de deursensor aan op de DOOR CONTACT terminal. Aangezien de deursensor geen polariteit heeft, kan deze vrij worden aangesloten.
  4. Op de LOAD-aansluiting is een waarschuwingslampje aangesloten.
  5. Sluit de 5 ~ 30V D / C-adapter aan op de POWER-aansluiting door de +, - polariteit te scheiden.
Een externe sensorvideo aansluiten

6. Registreer het apparaat bij Radionode365

Radionode365 is een webservice die gegevens die door Radionode-producten worden gemeten in realtime bewaakt. Door een product te registreren op Radionode365, kunt u kwaliteitsservice ontvangen door gebruik te maken van verschillende functies, zoals gegevensopslag, het genereren van rapporten op basis van geregistreerde gegevens en het instellen van alarmdrempels.

Scan de QR-code hierboven om naar het apparaatregistratiescherm te gaan. Als u niet naar het apparaatregistratiescherm gaat, gaat u verder met de onderstaande procedure.

1. Ga naar Radionode365 en meld u aan en log in. Ga naar Radionode365
  2. Als u het menu 'Apparaatinstellingen > Nieuw apparaat' selecteert, wordt automatisch naar producten met dezelfde IP-band gezocht.
  3. Nadat het apparaat is geregistreerd en het product opnieuw is opgestart, wordt het kanaal gezocht in het menu 'Apparaatinstellingen > Nieuw kanaal'. Klik op de knop 'Kanaal toevoegen' en voer een naam in, enz. Als u op de knop 'Opslaan' drukt, wordt het kanaalregistratieproces beëindigd en begint het sensorgegevensbeheer.
Apparaat toevoegen aan Radionode365

Woordenlijst

• UPS: Uninterruptible Power Supply-systeem Uninterruptible Power Supply
  • Apparaat: een apparaat dat een fysiek kanaal heeft en de via het kanaal ontvangen sensorwaarde naar de server verzendt
  • Kanaal: een plaats om een ​​waarde te ontvangen van een sensor die een signaalbron detecteert of een plaats om een ​​analoog signaal in een digitaal signaal om te zetten en naar het apparaat te sturen
  • Externe sensor: een sensor die via een draad op het kanaal is aangesloten
  • Schermmenu: elk menu dat wordt weergegeven op de OLED aan de voorkant van het apparaat
  • Instellingsvenster: Nadat het apparaat en de mobiele telefoon of pc zijn verbonden via WIFI, wordt de informatie die door het apparaat wordt verzonden, weergegeven op het scherm van de mobiele telefoon of pc en kan het interne systeem van het apparaat worden ingesteld.
  • AP (Access Point): Een repeater die radiogolven uitzendt en ontvangt zodat een smartphone of pc en een apparaat met elkaar kunnen communiceren. Ook wel 'WiFi Router' of 'Station' genoemd
  • SOFT AP: Toegangspunt met software-ondersteuning

(Let op) Instellingen worden gemaakt met behulp van radiogolven als transmissiemedium. Daarom is het noodzakelijk om te controleren of er een stabiele stroomvoorziening en radiogolfinterferentie is.

Bijgewerkt op 2024 februari 2