1. Home
  2. Zigbee Family Help
  3. Zigbee-transmissiecyclus wijzigen

Zigbee-transmissiecyclus wijzigen

Het stelt de informatieverzamelingscyclus van het RN001-product in. Wijzigingen in deze informatie worden doorgegeven aan draadloze sensoren, draadloze repeaters, enz., Waardoor de standaardcyclus van alle apparaten wordt gewijzigd. De standaardwaarde is ingesteld op 10 minuten (minimaal 1 minuut tot maximaal 60 minuten kan worden ingesteld).

1. Productvoorbereiding

1. RN001 (gateway)
  2. 6V DC-adapter
  3. USB 2.0 AM / AM-kabel
  4. Radionode's Terminal Program downloaden
  5. Gegevensblad RN001

2. Hoe de RN001-transmissiecyclus wijzigen

1. Naar RN001 (Gateway) 6V DC-adapterOm stroom te leveren.
  2. Voorkant van RN001 'CLOUD CHK IN' Gedeeltelijk LEDAls aan is, na 30 seconden AdapterVerbreek de verbinding en maak opnieuw verbinding. 'CLOUD CHK IN' Gedeeltelijk LED mag niet gaan branden Communicatie met pc is mogelijk.
  3. USB-kabelMet behulp van RN001 (Gateway) en PCAansluiten.
  4. Op pc Terminalprogramma van RadionodeRennen en voer het wachtwoord in (radionode114).
  5. '5. Selecteer 'RF Cordinator' en klik op '4. Selecteer 'Detectie-interval instellen (10 minuten)'.
  6. Voer de gewenste verzendcyclus in en druk op Enter.(Min 1 min ~ Max 60 min)
  7. Start het product opnieuw op door de 6V DC-adapter en USB-kabel los te koppelen en opnieuw aan te sluiten.
    • Als alleen de transmissiecyclus wordt gewijzigd, wordt alleen de adapter opnieuw aangesloten.
    • Sluit bij het uitvoeren van aanvullende instellingen zowel de adapter als de USB-kabel opnieuw aan.

3. Let op

1. De transmissiecyclus van RN001 veranderingAls u dat doet, worden alle knooppunten die u gebruikt (RN200, RN300, RN500) Alle transmissiecycli zijn gewijzigd.
  2. Als de uitzendperiode is ingesteld op de minimale eenheid, 1 minuut, wordt de RN300 Het batterijverbruik zal toenemen.
Bijgewerkt op 2021 februari 7