1. Home
  2. Zigbee Family Help
  3. Zigbee temperatuursensor kalibratiemethode

Zigbee temperatuursensor kalibratiemethode

1. Productvoorbereiding

1. RN001 (gateway)
  2. 6V DC-adapter
  3. USB 2.0 AM / AM-kabel
  4. Radionode's Terminal Program downloaden
  5. Gegevensblad RN001

2. Hoe RN300-gegevens te controleren

1. Naar RN001 (Gateway) 6V DC-adapterAansluiten.
  2. Vanaf RN001 WOLK CHK INLEDAls het binnenkomt, na 30 seconden AdapterVerbreek de verbinding en maak opnieuw verbinding. WOLK CHK IN LEDHet mag niet binnenkomen om met de pc te communiceren.
  3. RN001 (Gateway) USB-kabel을 이용 하여 PCVerbinden aan.
  4. Op pc Terminalprogramma van RadionodeVoer het uit.
  5. radionode114 ingang → 5. RF Cordinator. → 1.Bekijk de lijst met externe knooppunten
  6. RN300 machtNa het inschakelen 1. Controleer de gegevens in de lijst Remote Remote Node weergeven.

3. Let op

Netwerk IDRN001 ↔ RN300-producten moeten hetzelfde zijn.
Klanten die kalibratie aanvragen RN001 Netwerk-ID Het wordt niet aanbevolen om de instellingen te wijzigen. Als er geen gegevens worden ontvangen, zelfs als de RN300 dicht bij RN001 ligt Netwerk IDControleer de gegevens door een andere RN001 te ontvangen van de klant die om kalibratie heeft verzocht.

Bij het aanvragen van kalibratie voor meerdere RN300-producten is het zeer waarschijnlijk dat er meerdere RN001's worden gebruikt.

Het maximumaantal eenheden dat op een RN001 kan worden aangesloten per RN300 is acht, en als er meer dan acht zijn, is RN8 vereist. (Voorbeeld: als RN8 is aangesloten op RN200, kunnen 001 units worden aangesloten op RN200 en 001 extra units kunnen worden aangesloten op RN7.)

Als het RN001-product uit 2015 is, is het moeilijk om USB te gebruiken, dus ga verder door de gegevens op radionode365 te controleren.

Bijgewerkt op 2021 februari 10