1. Home
  2. Zigbee Family Help
  3. RN001-firmware bijwerken

RN001-firmware bijwerken

materialen: Firmwarebestand, USB-geheugen, 6V DC-adapter

Het firmwarebestand wordt verzonden naar Dekist Co., Ltd. Apart aanvragenJe moet wel. meester@dekist.com Gelieve ons te contacteren.

1. Bereid een USB-geheugen voor. FAT32 Alleen bestandssystemen worden ondersteund. Andere bestandssystemen worden niet ondersteund.

2. USB-geheugen afbeelding.hex Bestand met de naam "naar USB-geheugen" Kopieer zonder mapIk zal het doen.

3. Breng het gekopieerde USB-geheugen over naar het Plaats in de USB-poortIk zal het doen.

Sluit de 4.6 V DC-adapter aan StroomvoorzieningIk zal het doen.

5. LED knippert. Na een tijdje gaan alle LED's uit, behalve de stroom-LED.

6. Bijwerken compleetIs geweest.

Voorzorgsmaatregelen!

Wanneer de update is voltooid Verwijder alle instellingenEn standaard initialisatie Het is mogelijk. (Transmissiecyclus van 10 minuten, automatisch IP)
Controleer daarom vooraf de instelling van RN001 maak een back-upJe zou moeten.(IP-adresinstelling, RN500-instelling, transmissiecyclus, etc.)
RN001De huidige firmwareversie van Na 2016 Alleen beschikbaar in firmwareversie.
Bijgewerkt op 2020 februari 10