1. Home
  2. Tapaculo Lite Handleiding
  3. Het RN17x-waarschuwingssysteem gebruiken in Tapaculo Lite

Het RN17x-waarschuwingssysteem gebruiken in Tapaculo Lite

Dank u voor uw aankoop van de DEKIST Radionode-familie.

Als monitoring wordt uitgevoerd met het RN17x-model dat TELNET in dezelfde band ondersteunt, is gegevensbeheer op afstand mogelijk in het Tapaculo Lite-programma.

1. Instelling in Opties

Als u op de apparaatnaam aan de linkerkant van het scherm op het projectscherm klikt, wordt het geactiveerd als een kanaalgerelateerd scherm dat bestaat uit cijfers en grafieken. In het geval van RN171 (Ethernet) of RN172 (WiFi) wordt de MAC-adreswaarde in de naam geregistreerd. Als u bovenaan de grafiek op 'Optie' klikt, verschijnt het instellingenvenster voor apparaat en kanaal.

Voorbeeld van een scherm met kanaalwaarde geactiveerd

Nadat u de naam in het instellingenvenster heeft gecontroleerd, selecteert en bevestigt u het instelbereik van het corresponderende kanaal en de gebruiksconditie van de zoemer.
De geselecteerde instellingswaarde wordt verzonden naar het RN17x-apparaat en de zoemer van het apparaat klinkt wanneer het buiten het instelbereik is.

Voorbeeld van activering van kanaalinstellingsvenster

Instelwaarde zoemer

• UIT: Alarm wordt niet gebruikt
  • CH1: Zoemer klinkt alleen als de sensorwaarde van kanaal 1 buiten het alarmbereik ligt (normaal bereik)
  • CH2: zoemer klinkt alleen als de sensorwaarde van kanaal 2 buiten het alarmbereik ligt
  • OF: Zoemer klinkt wanneer slechts één kanaal buiten het alarmbereik, kanaal 1 of kanaal 2
  • EN: Als zowel kanaal 1 als kanaal 2 buiten het alarmbereik zijn, klinkt de zoemer

2. Het externe baken instellen

Als u bovendien "3.BUZZER/SIREN SETUP MENU.\A.Set Alarm Trigger Mode" in het consolemenu opent en bovendien "G, H, I", een waarschuwingslampje of instelt, kunt u de pieptoon laten werken.

* Om het IP-adres van het waarschuwingslampje in te stellen, moet u het speciale programma gebruiken dat door de fabrikant is geleverd. Vraag voor de installatie advies van de geselecteerde fabrikant van waarschuwingslichten over de gebruiksvoorwaarden en instellingsmethoden.

Alarminstelling in RadioNodeTerm-programma – Voorbeeld van invoerscherm voor alarmtriggermodus
Pieptoon instellen in RadioNodeTerm-programma - Voorbeeld van invoerscherm voor extern apparaat
Bijgewerkt op 2022 februari 3