FAQ

1. Als de cijfers op het dashboard (widgetweergave/afbeeldingsweergave) in het grijs verschijnen

• Betekenis: er zijn geen gegevens ontvangen van de cloud gedurende een periode gelijk aan of langer dan drie keer de transmissiecyclus die op het apparaat is ingesteld.
  • Oorzaak: Vanwege een slechte netwerkverbinding tussen het apparaat en Radionode365.
  • Actie: Er zijn maatregelen nodig om een ​​vlotte internetverbinding voor het apparaat te garanderen (controleer stroom, router, enz.). * Hoofdfuncties dashboardRaadpleeg a.u.b.:

2. Ik probeer een nieuw apparaat te registreren bij Radionode365, maar het apparaat is niet gevonden.

1. Controleer de kracht van het apparaat dat u wilt registreren. Als de stroom is uitgeschakeld, wordt het apparaat niet gedetecteerd.
  2. Het apparaat dat u wilt registreren, moet zich op het moment van registratie op dezelfde locatie bevinden als de gebruiker, dat wil zeggen dezelfde IP-band gebruiken, om te worden doorzocht. Als het apparaat in een ander gebouw is geïnstalleerd of als u zoekt naar productregistratie door verbinding te maken met het netwerk van een telecommunicatiebedrijf in plaats van met WiFi wanneer u een smartphone gebruikt, kunt u dus niet zoeken.
  3. Als u een andere IP-band gebruikt, moet u zich registreren nadat u het apparaat hebt doorzocht met de apparaat-ID (Mac-adres).

* Apparaatinstellingen 1. Een nieuw apparaat toevoegenRaadpleeg a.u.b.:

3. Opwaarderen van tegoed voor sms/telefoon/e-mail

Als u een serviceplan enz. selecteert en alle sms-berichten/telefoongesprekken (gesproken woord ontruiming)/e-mails van het product hebt opgebruikt, kunt u het tegoed eenvoudig online kopen en opwaarderen zonder het serviceplan te vernieuwen of aan te schaffen.

1. Klik op de naam van de beheerder in de rechterbovenhoek van het scherm.
  2. Klik in het menu [Tekst / telefoon / e-mailkosten] op het kleurvak van het product dat u extra wilt aanschaffen.
  3. Selecteer het bedrag dat u wilt kopen en controleer het aantal op te laden credits.
  4. Selecteer creditcard of virtueel account als betaalmethode onderaan het scherm en klik op de knop [Betalen] om de aankoop te voltooien.

* Accountbeheer – ​Sms/Bellen/e-mail Krediet OpwaarderenRaadpleeg a.u.b.:

4. Functies beschikbaar voor gratis accountleden

Een gratis account dat aan alle leden wordt verstrekt, ondersteunt sommige functies bij het gebruik van de Radionode365-service. De geboden functies zijn als volgt.

• Alleen geregistreerde beheerders kunnen het gebruiken. Gebruikersadd-ons worden niet ondersteund.
  • ID kan slechts op één apparaat (pc of smartphone) worden gebruikt. We ondersteunen geen service waarmee je vanaf meerdere apparaten tegelijk kunt inloggen met één ID.
  • Gegevens opzoeken ondersteunt tot 14 dagen.
  • Er worden maximaal 4 kanalen ondersteund die tegelijkertijd kunnen worden bekeken.
  • De functie voor het opvragen van de geschiedenis ondersteunt alleen weergave van de laatste 1 dag.
  • Opwaarderen van tegoed via sms/telefoon wordt ondersteund.
  • E-mailontvangst wordt ondersteund tot 4 adressen tegelijk.
  • App en volledige gegevensback-upfunctie worden niet ondersteund.

*Radionode 365-serviceplanRaadpleeg a.u.b.:

5. Converteren naar een betaald accountlid

1. Klik op de naam van de beheerder in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer [Service Upgrade].
  2. Selecteer op het scherm [Service Upgrade] een betaalmethode, selecteer een service en controleer de details.
  3. Nadat u de details van het geselecteerde servicesubproduct heeft gecontroleerd, gaat u verder met de betalingsmethode en goedkeuring volgens de betalingsmethode (creditcard of voucher) onder de webpagina.

* Accountbeheer – ​​Service-upgradeRaadpleeg a.u.b.:

6. Virtueel kanaal

Het betekent een nieuw kanaal gemaakt door de kanaalwaarden die u gebruikt te combineren, betaald account Dit is een service voor leden.
Voedselvergiftigingsindex, dauwpunt, etc. zijn berekende waarden met behulp van temperatuur- en vochtigheidswaarden en zijn indicatoren die via virtuele kanalen kunnen worden verkregen.
Virtuele kanalen kunnen functies gebruiken zoals dashboards, alarmen en het genereren van rapporten.

* Apparaatinstelling - Kanalenlijst en virtueel kanaal 2.Virtueel kanaalRaadpleeg a.u.b.:

7. Black-outmelding

Als u een RN400-model gebruikt dat de UPS-functie ondersteunt, betaald account Dit is een service voor leden.
De kracht van het RN400-model ondersteunt een batterij en een 12VDC-adapter.
Wanneer adapter->Batterij, Batterij->Adapter wordt vervangen, wordt u per sms/e-mail op de hoogte gebracht dat de stroom is gewijzigd.

* Alarminstelling en slim afwijkingsbeheer – Wel of geen alarm sturen bij uitval van internetRaadpleeg a.u.b.:

8. Afmelden voor het ontvangen van apparaatmeldingen (internetverbinding van apparaat verbroken, batterij vervangen)

Apparaatmeldingen zijn een functie in Radionode365 die gebruikers op de hoogte stelt van de apparaatstatus, zoals internetverlies of vervanging van de batterij. Volg de onderstaande stappen om geen apparaatmeldingsberichten meer te ontvangen.

1. Als u in het menu aan de linkerkant op "Apparaatinstellingen > Apparaatlijst" klikt, wordt de informatie met betrekking tot het apparaat weergegeven als een tabel in het rechterinhoudsgebied.
  2. Klik op 'Apparaatmelding' in het gedeelte 'Wijzigen/meldingen' uiterst rechts in de tabel.
  3. Selecteer in het titelvenster van het geactiveerde apparaatalarm 'Uitgeschakeld' in 'Verbindingsalarm (Time-out)' en sla op.

* Het item 'Wijzigen/Melden' kan door de gebruiker worden geactiveerd. Als het item niet wordt weergegeven, klikt u op de knop Activeren in de kolomfiltering rechtsboven in de tabel.

9. Als de verzonden gegevens niet zichtbaar zijn in de alarmverzendgeschiedenis

Eerst wordt de geschiedenis van het verzenden van alarmen geregistreerd wanneer de drempelalarminstelling is geactiveerd.
Dit is een functie die de feitelijke verzendgeschiedenis registreert.
Daarom kunt u in de volgende gevallen de geschiedenis van het verzenden van alarmen niet controleren.

1. Wanneer alarmgebruik is uitgeschakeld bij het instellen van een alarm
  2. Als er geen tegoed beschikbaar is voor verzending
  3. Wanneer het alarm is uitgeschakeld in het algemene meldingsbeheer

In geval 1. wordt noch de alarmdetectiegeschiedenis, noch de verzendgeschiedenis geregistreerd, omdat het gebruik van het alarm zelf is uitgeschakeld.

In geval 2. is het alarm gedetecteerd, maar omdat er geen tegoed is gebruikt voor het verzenden, blijft het niet in de verzendgeschiedenis staan. Voor het gemak van klanten wordt echter de eerste 5 keer dat een alarm wordt gedetecteerd in de geschiedenis van het verzenden van alarmen, wordt "Fout: resterend" weergegeven in de kolom "Verzendstatus". Dit kan worden bevestigd als "onvoldoende aantal gevallen".

* Ongeacht of er een alarm optreedt, worden meldingen over kredietuitputting verzonden wanneer het resterende bedrag 50/5 bereikt en regelmatig één keer per maand naar de “informatie geregistreerd in de beheerdersaccountinformatie”.

3. In het geval van blijft het in de geschiedenis van het verzenden van alarmen staan, maar in de kolom ‘Verzendstatus’ kunt u controleren of ‘verzenden is mislukt vanwege deactivering van het alarm in de algehele alarmcontrole’.

10. Als ik meerdere gebruikersaccounts heb, wil ik voorkomen dat andere gebruikers de apparaten gebruiken die ik heb geregistreerd.

U kunt een nieuw apparaat registreren of de deelfunctie van een bestaand geregistreerd apparaat zo instellen dat het niet wordt gedeeld met andere gebruikers van uw account. De bevoegdheid om het delen van apparaten in te stellen behoort toe aan het beheerdersaccount en de apparaatregistrant, en bij het registreren van een nieuw apparaat via mobiel is de standaardinstelling om het apparaat niet met andere gebruikers te delen.

1. Klik in het menu aan de linkerkant op 'Apparaatinstellingen>Apparaatlijst' en klik vervolgens op Informatie wijzigen aan de rechterkant van het apparaat dat u wilt instellen.
  2. Wanneer u 'Openbaar' selecteert bij het delen van apparaten, kunnen alle gebruikers binnen het account menu-instellingen configureren met dat apparaat. *Exclusief instellingen voor de deelfunctie
  3. Wanneer u 'Privé' selecteert bij het delen van apparaten, wordt het apparaat verwijderd uit de apparaatlijst met gebruikersaccounts, met uitzondering van het beheerdersaccount en het account van de apparaatregistrant, en wordt informatie met betrekking tot het apparaat ook verwijderd uit de bestaande instellingen.
  4. Als het bestaande apparaat wordt gebruikt door een andere gebruiker en het apparaat wordt verwijderd omdat het apparaat niet wordt gedeeld, wordt er, net als in geval 3, een e-mailmelding naar het account van de gebruiker verzonden over het verwijderde apparaat en de kanalen die in het menu worden gebruikt.
Apparaatlijst – Controleer apparaatregistrant (account)
Apparaatlijst – Informatie wijzigen – Functie voor het delen van apparaten