1. Home
  2. Kennisbank WordPress Plugin

Kennisbank WordPress Plugin

Wat is Heroic Knowledge Base?

De heroïsche kennisbank is de Knowledge Base-plug-in voor WordPress. Het is perfect om klanten antwoorden op veelgestelde vragen te geven, of als algemene database met bronnen voor bezoekers.

Deze plug-in is ontworpen en ontwikkeld door HeroThemes, de belangrijkste WordPress-kennisbankspecialisten, onze thema's en tools worden vertrouwd door duizenden gebruikers wereldwijd, allemaal ondersteund door het HeroThemes-ondersteuningsplatform.

De Heroic Knowledge Base is een kennisdatabase, wiki, FAQ-plug-in voor WordPress en wordt geleverd met de volgende functies:

• Afzonderlijke posts op Knowledge Base-artikelen,
  • Artikel bijlagen,
  • Artikelweergave telstatistieken,
  • Aangepaste categorieën,
  • Aangepaste tags,
  • Aangepaste naaktslakken en URL's,
  • Aangepaste kennisbankzijbalk,
  • WPML meertalig en meertalig compatibel,
  • Speciale kennisbankwidgets,
  • Stemondersteuning met optionele plug-in,
  • Ondersteuning voor gebruikerstoegang met optionele plug-in.

Het is eenvoudig om te beginnen, werkt met elk thema en bevat zelfs demo-inhoud zoals deze!

(Psssst. Het is opgenomen in KnowAll Knowledge Base-themapakket voor WordPress)

Bijgewerkt op 2020 februari 1