1. Home
  2. UA Family Help
  3. UA-productinstallatiegids

UA-productinstallatiegids

Dank u voor uw aankoop van DEKIST UA-producten.

UA-product is een Radionode-apparaat met USB-uitgang. UA-apparaat bestaat uit een kanaal dat het analoge signaal van een externe sensor omzet in een digitaal signaal en een USB die de gedigitaliseerde waarde van het kanaal verzendt. UA is een zeer nuttig product dat verschillende besturingssystemen ondersteunt met behulp van het USB CDC-protocol.

Sleutelbegrippen: USB, CDC, besturingssysteem, stuurprogramma, kalibrator

1. UA-productclassificatie

• UA1X-serie: UA10 temperatuur en vochtigheid, UA11 thermokoppel, UA13 PT100 temperatuursensor
  • UA2X-serie: UA20-A 4-20mA, UA20-C 0-1V, UA20-B 12-4mA met 20V-uitgang
  • UA5X-serie: UA50 tvoc, UA52 optische gassensor, UA53 filmgassensor, UA54 elektrochemische gassensor

2. Welke apparaten en besturingssystemen ondersteunt UA?

U kunt standaard verbinding maken met de RN17X om de RADIONODE365-cloudservice te gebruiken.

※ RN171 installatiehandleiding
※ RN172 installatiehandleiding

UA-producten kunnen worden gebruikt in afzonderlijke apparaten zoals pc's die gebruikmaken van USB-communicatie. Ondersteunde besturingssystemen zijn Windows, Android, Linux en MacOS.

3. Wordt UA normaal herkend door pc?

UA-producten worden gebruikt door ze aan te sluiten op de USB-poort van een apparaat zoals een pc, tablet of RN17X. Wanneer de LED aan de voorkant van het UA-product uitgaat, kunt u bevestigen dat het apparaat correct is herkend.

Als de LED continu rood brandt, wordt het UA-product niet normaal herkend door het betreffende apparaat, zoals een pc. Als de rode LED nog steeds brandt, moet u de UA-productdriver handmatig installeren.
> UA-productfamilie USB Windows-stuurprogramma downloaden

4. Wat is UA-Calibrator-software?

Als het te gebruiken apparaat, zoals een pc, tablet of RN17X, het normaal heeft herkend, kunt u het UA-product aanpassen aan uw omgeving.

Als u het gebruiksdoel en de omgeving begrijpt, moet u de UA-Calibrator-software gebruiken die de UA-productlijn nauwkeurig kan aanpassen of instellingen kan wijzigen.
> Download UA-Calibrator

UA-Calibrator-software is software die de sensoromgeving van UA-producten en RN400-producten nauwkeurig afstemt. Het model wordt automatisch herkend en de belangrijkste items zijn Full Range Input Offset, Sensing Range en Error Correction.

Ga naar kalibratie van de UA-productlijn

sleutelbegrippen

• USB: universele seriële bus
  • CDC: communicatieapparaatklasse. Als een van de USB-functiestuurprogramma's wordt het voornamelijk gebruikt voor seriële communicatie.
  • Besturingssysteem: Besturingssysteem
  • Driver: Een programma om een ​​bepaald apparaat aan te sturen, u moet controleren of het besturingssysteem wordt ondersteund.
  • Kalibrator: Kalibrator. Software die de omgeving van een zender verfijnt of instellingen wijzigt